Razprodano!

Sleep Well set

17,90

Privoščite si zares dober spanec! V setu je kombinacija posebej izbranih kristalov ter zvitek kadila, ki bodo skupaj poskrbeli za lažjo sprostitev in spanje. Za miren in lahkoten spanec položimo izbrane kristale poleg postelje ali pod vzglavnik.

Set vključuje:

Zvitek sivka

Ametist (Brazilija)

Hematit (Maroko)

Kameno strelo (Brazilija)

Roževec (Brazilija)

(Kristali, ki jih boste prejeli, so veliki približno 2-4 cm in so izbrani naključno.)

Razprodano!

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Cvetovi sivke dodajo globlji občutek miru v naš prostor, zato jo največkrat uporabimo za spalni prostor ali stresen dom. Sivka vzpostavlja čustveno ravnovesje, čisti in ustvarja mirno ter harmonično vzdušje. Ob prižiganju z njenim dimom privlačimo ljubečo energijo in angelska bitja. Prinaša pozitivno energijo, odpira srčno čakro, pomirja um, ščiti, sprošča strah in pomirja živčni sistem. Sivka deluje zaščitno, pomirjujoče in čistilno. Najpogosteje se uporablja za vzpostavljanje mirnega stanja in spodbujanje mirnega spanca.

Ametist (vijoličen) – poveže se s podzavestjo in sanjami. Kot naravno pomirjevalo blaži stres in obremenitve, pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odganja jezo, bes, strah in tesnobo. Blaži žalost in odpravlja negativnost.

Kamena strela (prozorna) – stimulira imunski sistem, vzpostavlja telesno ravnovesje ter obnavlja in krepi energetske sisteme.

Roževec (prosojno roza) – spodbuja ljubečo energijo in notranje zdravljenje. Odpravlja negativnost, ščiti pred onesnaževanjem okolja ter ga nadomešča z ljubečimi vibracijami.

Hematit (črn) – s svojo energijo skrbi za čustva ter boljše ravnovesje med telesom in duhom. Odpravlja negativnost in preprečuje, da bi absorbirali negativno energijo drugih ljudi.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Nega kristalov: Ko prinesemo svoj kristal domov, ga bomo želeli očistiti vse negativnosti, ki jih je morda pobral. Lahko ga držimo pod mrzlo, tekočo vodo iz pipe ali ga speremo v naravnem viru vode. Kakor koli, vedno pazimo, da je voda hladna, ne topla ali vroča. Kristal lahko pustimo, da se posuši na jutranji sončni svetlobi ali na polni luni, da ga svetloba prefiltrira.  Lahko pa prižgemo zvitek belega žajblja ali palčko Palo Santo lesa, da se resnično znebimo neželenih energij. Vendar ne gre le za njihovo fizično oskrbo. Da kristali delujejo čarobno, moramo tudi mentalno odstraniti negativno energijo ali dvom, ki ga morebiti imamo glede njihovih zmožnosti. Pomembno je, da spoštujemo njihovo moč.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Organska sivka, je trajnostno vzgojena na Nizozemskem.

Poreklo kristala Ametist je Brazilija

Poreklo kristala Hematit je Maroko

Poreklo kristala Kamena strela je Brazilija

Poreklo kristala Roževec je Brazilija

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna