Razprodano!

Sleep & Relax

19,50

Miren spanec je pomemben del našega zdravja in dobrega počutja. Moten spanec, kot sta nespečnost in nočne more, če naštejemo le nekatere, so dokaj pogoste težave, s katerimi se srečujemo, ko smo duhovno neuravnovešeni. Komplet za spanje in sprostitev je bil ustvarjen za pomoč in spodbujanje mirnega spanca in sanj. S temi kristali lahko meditirate in/ali jih položite ob posteljo za dober nočni počitek.

V setu:

1x Roževec

1x Ametist cluster

1x črni Turmalin

1x zeliščni zvitek Lavender & Sage

1x les Palo Santo

Razprodano!

Opis

Roževec je znan po svojih odtenkih nežno roza barve in ta nežna barva izžareva mir in spokojnost. V odnose vrača zaupanje in harmonijo ter vzpodbuja brezpogojno ljubezen do drugih in samega sebe. Čisti in odpira srce ter nam daje občutek miru. Krepi samozaupanje in ljubezen ter pomaga odpuščati. Pomaga pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Izboljša cirkulacijo, ugodno vpliva na srce in ožilje ter pospeši celjenje ran.

Ametist je naravni pomirjevalec, blaži stres in obremenitve, pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odganja jezo, bes, strah in tesnobo. Blaži žalost, odpravlja negativnost in velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij. Ametist je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. V kolikor ga hranimo v spalnici, bo poskrbel za dober spanec, prav tako pa nam pomaga, da se lažje spomnimo svojih sanj.

Črni turmalin je eden izmed najučinkovitejših kristalov zaradi velikega bogastva mineralov. Ima moč da poruši čustvene, duševne in duhovne blokade, ki nam preprečujejo, da bi živeli zdravo in čisto. Črni turmalin ima zaradi svojih lastnosti najboljšo moč čiščenja energije in najučinkovitejšo zdravilno moč med črnimi kristali. Kot ovoj nas varuje pred vsemi zunanjimi vplivi, zlasti pred kozmičnimi in zemeljskimi sevanji, ščiti nas pred človeškimi negativnimi silami in virusnimi okužbami.

Sivka in beli žajbelj se dobro dopolnjujeta. Obe zelišči oddajata značilno prijeten vonj, a vonj vsakega zelišča deluje na drugačen način. Skupaj tvorita čudovito sproščujočo kombinacijo za čiščenje prostorov (hiše) in negativne energije našega duha. Prav tako sta odlična kombinacija za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Sivka ima priljubljen, nežen vonj, ki se uporablja tudi kot pomirjevalo. Prav zaradi tega je sivka še posebej primerna takrat, kot smo v stresu ali npr. zvečer. Beli žajbelj ima oster, poživljajoč vonj, ki ga vedno znova povezujemo s čiščenjem.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje kristalov:

Turmalin čistimo 1-2 krat mesečno, na kratko pod curkom mlačne vode ali čez noč, (v posodi skupaj) s Kameno strelo. Vse vrste Turmalina se lahko neomejeno polnijo na neposredni sončni svetlobi ali pod polno Luno.

Ametist vedno očistimo pred ali po uporabo, pod mlačno vodo približno 3-5 minut, lahko pa tudi v skledi skupaj z Kameno strelo. Ametist se polni pri dnevni svetlobi, vendar ga ne smemo polniti tako, da ga izpostavimo soncu, ker izgubi barvo (zlasti brazilski), zato ga je najbolj varno polniti s pomočjo polne Lune.

Roževec, ki ga uporabljamo za terapevtsko zdravljenje, se po vsaki uporabi očisti pod curkom mlačne vode. Če kristal hranimo v zaprtih prostorih, ga je treba vsaj enkrat tedensko očistiti z vodo. Roževec je kristal, ki na soncu rahlo izgubi barvo in moč, zato ga polnimo zunaj dotika sončnih žarkov. Svojo energijo oživi v bližini kristala Ametist ali Kamene strele.

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Sivka na zvitku je trajnostno pridelana na Nizozemskem.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo krstalov: Roževec – Namibija, črni Turmalin  – Brazilija, Ametist cluster – Urugvaj.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristal Turmalin, ki ga boste prejeli je velik med 20-30 mm (15-20 g) in bo izbran naključno.

Kristal Ametist, ki ga boste prejeli je velik cca. 25-30 mm in bo izbran naključno.

Kristal Roževec, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 cm in bo izbran naključno.

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna