Shiva eye

8,50

Šivine oči so edinstveni poldragi kamni, ki jih najdemo na rečnih bregovih v Indiji. Imajo koncentrične barve v krožnem vzorcu, ki ustvarja iluzijo očesa. Šivino oko naj bi ščitilo pred vsemi vrstami negativnosti v življenju, tako da odganja negativno energijo in čisti avro, pa tudi odpira čakro tretjega očesa, kar povečuje jasnost uma, vpogled in intuicijo.

Na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Ta kamen se imenuje tudi Sulemani Hakik in je vrsta ahata. Je poldragi neprozoren kamen, ki se uporablja kot zdravilni kamen – tudi v astrologiji.  Sulemani Hakik velja za najmočnejši zaščitni kamen in rečeno je, da nosilec tega kamna občuti pozitivno energijo, zadovoljstvo in se lažje bori s stresom. Hakik pomaga tudi pri težavah s presnovo, ena glavnih prednosti Hakika pa je izboljšanje spolne moči.  Uporabljajo ga lahko nosečnice ali novorojenčki za pomoč pri svojem zdravju. Zdravi mišične, sklepne in revmatične bolečine.

Navodila za uporabo

Kristale Shiva eye čistimo pod curkom mlačne vode. Lahko jih čistimo tudi s Kameno strelo ali pa s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ter Palo Santom.
Kristali Shiva eye se lahko polnijo na soncu ali pod polno Luno.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo. Posamezni Shiva kristal je velik cca. 2,5 cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna