Selenit

3,004,90

Selenit zelo dobro sprejema energijo, pripada Luni in ima element vode. Verjame se, da Selenit  nosi odtis vsega, kar se je zgodilo na planetu Zemlja. Ime je dobil po Seleni, grški boginji lune, Selen pomeni luno, Lithos pa kamen. Je odličen kristal za duhovne dejavnosti, v dušo prinaša globok mir in zadovoljstvo. Odličen je za meditacijo in duhovno delo saj nosi nebeško energijo. S svojimi svetlimi in prozornimi toni nam omogoča, da pridemo do bistva težave, popravimo nered in rešimo težave. Je starodaven mineral in eden najmočnejših kristalov za nove vibracije na Zemlji. Biserno beli (prozoren) Selenit je odličen za ustvarjanje zaščitnega energetskega omrežja okoli hiše ali prostora v katerem živimo. Postavimo ga v kote hiše ali stanovanja in tako ustvarimo varen in tih prostor, ki ne dopušča zunanjih vplivov. Zaljubljenci si ga izmenjujejo v znak sprave v kriznih situacijah odnosov. Palice Selenita lahko uporabimo za preventivno odstranjevanje vplivov drugih ljudi, zelo dobro ščitijo auro in jih je najučinkoviteje držati v roki. Selenit je zelo primeren za doječe matere.

Kristal 1 kos

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Selenit je mineral, ki se zaradi oksidacije in vlage hitro obrabi. Je zelo mehak, popolnoma se ne strdi, zlom je vlaknast v tankih podolgovatih kristalnih oblikah. Kristali so popolnoma in delno prozorni in so obarvani iz nečistoč. Barve so lahko biserno bele, modre, oranžne, zelene, rumene, roza, svetlo rdeče ali rjave… stekleno do biserno sijajne z belimi praskami.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Selenit je občutljiv na vlago in ne prenaša vode, se drobi. Zato je priporočljivo čiščenje na kakršen koli način, razen z vodo. Najbolje ga očistite s suho, mehko krpo, dimom Palo Santo lesa ali s smudge zvitkom. Selenit polnimo na dnevni svetlobi ali s pomočjo Kamene strele.

Poreklo

Maroko.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere in oblike rahlo odstopajo. Selenit plošče so različnih dolžin in oblik

Kristal, ki ga boste prejeli, bo izbran naključno.

Kristal S – 40 – 70g 

Kristal M – 80 – 110g 

Kristal L – 120 – 150g 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna