Razprodano!

Selenit krogla/sfera

15,50

Selenit je močan zdravilni kristal, ki spodbuja mir in umirjenost, duševno jasnost in dobro počutje. Nekateri verjamejo, da lahko ta kristal odstrani negativno energijo in nam pomaga pri povezovanju z višjimi svetovi. Je močan kot ščit in ščiti osebo ali prostor. Selenit pomirja in prinaša mirno energijo. Spodbuja tudi miren spanec in pomirjujoče sanje. Selenit lahko močno poveča energijo katerega koli drugega kamna, ki je v njegovi bližini. Poleg tega je Selenit samo čistilni kristal in čisti tudi druge kristale.

Razprodano!

Opis

Kristalne krogle oddajajo energijo v vse smeri hkrati in so zaradi te lastnosti odlično orodje za številne namene, vključno z energijskim zdravljenjem, čiščenjem okolja, kristalnimi mrežami, meditacijo, masažo. Kristalne krogle so popolne oblike in v mnogih kulturah veljajo za svete – so izraz enotnosti in popolnosti. Krogla je najbolj simetrična oblika; zato kristalne krogle izžarevajo močno energijo z visokimi vibracijami. Zaradi svojega videza so kristalne oblike čudoviti predmeti za dekoracijo doma.

Navodila za uporabo

Selenit je občutljiv na vlago in ne prenaša vode, se drobi. Zato je priporočljivo čiščenje na kakršen koli način, razen z vodo. Najbolje ga očistite s suho, mehko krpo, dimom Palo Santo lesa ali z zeliščnim zvitkom. Selenit polnimo na dnevni svetlobi ali s pomočjo Kamene strele, lahko pa ga nastavimo mesečini polne Lune.

Poreklo

Maroko.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristalna krogla ima premer med 5-6 cm, teža cca 250g in bo izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna