Razprodano!

SANTULAN set

12,90

ENERGY ᵒ BALANCE ᵒ FOCUS

Santulan v Sanskrtu pomeni ravnovesje.

Izbrana kombinacija kristalov, ki našemu telesu in duhu vračajo ravnovesje, energijo in nam pomagajo pri lažji koncentraciji in uresničevanju naših idej. Za čiščenje prostora in kristalov, smo setu Santulan dodali še palčko lesa Palo Santo, eno najbolj priljubljenih in najpogosteje uporabljenih kadil. Najpogosteje se uporablja za duhovno čiščenje in uravnavanje energije. Dim Palo Santa odstranjuje negativno energijo, prinaša mir in uravnava čustva.

SET VSEBUJE:

Kristal Sodalit (moder)

Kristal Kalcit (oranžno-rdeč)

Selenit (prozorno-bel)

Palo Santo palčka

Razprodano!

Opis

SODALIT: Sodalit je kristal, ki povečuje koncentracijo in navdih spreminja v resničnost. Ima bolj grobe in počasnejše vibracije in zato spada v kristale na nižji energijski ravni. Zato nam pomaga, da lažje uresničimo svoje ideje. Na mentalni ravni poglablja koncentracijo, logično razmišljanje in nas z zanesljivim korakom pripelje do cilja. Njegove zemeljske lastnosti krepijo stabilnost, blažijo notranje pretrese, podpirajo doslednost in zaupanje v svoje sposobnosti. Pri meditaciji nam pomaga ločiti pomembne stvari od nepomembnih. Sodalit pozitivno vpliva na zniževanje visokega krvnega tlaka, preprečuje vnetja, aktivira presnovo. Harmonizira delo žlez, zlasti ščitnice, uravnava regeneracijo tkiv.

KALCIT: Krepi ustvarjalnost in je koristen pri delu s čustvenimi težavami. Uporabite oranžni kalcit za energijo in čiščenje spodnjih čaker. Oranžni kalcit še posebej dobro deluje s sakralno čakro, da okrepi voljo in odstrani depresijo. Je odličen čistilec različnih vrst energij. Oddaja poživljajočo, prečiščevalno in pomirjujočo energijo. Kalcit je duhovni kamen, ki olajša odpiranje višje zavesti in psihičnih sposobnosti. Umu in telesu pomaga, da se spomnijo duševnih izkušenj. Kalcit čustva poveže z intelektom. Uravnava nalaganje kalcija v telesu, krepi okostje in sklepe.

SELENIT: Biserno beli (prozoren) Selenit je odličen za ustvarjanje zaščitnega energetskega omrežja okoli hiše ali prostora v katerem živimo. Postavimo ga v kote hiše ali stanovanja in tako ustvarimo varen in tih prostor, ki ne dopušča zunanjih vplivov. Zaljubljenci si ga izmenjujejo v znak sprave v kriznih situacijah odnosov. Palice Selenita lahko uporabimo za preventivno odstranjevanje vplivov drugih ljudi, zelo dobro ščitijo auro in jih je najučinkoviteje držati v roki. Selenit je zelo primeren za doječe matere.

 PALO SANTO: V španščini pomeni “sveti les”, je les dreves Palo Santo, ki ga najdemo predvsem v Južni Ameriki in nekaterih regijah Srednje Amerike. Je del družine citrusov in ima lesen vonj z notami bora, limone in mete. Tako kot žajbelj je tudi Palo Santo eno najbolj priljubljenih in najpogosteje uporabljenih kadil. Najpogosteje se uporablja za duhovno čiščenje in uravnavanje energije. Dim Palo Santa odstranjuje negativno energijo, prinaša mir in uravnava čustva. Palo Santo ima veliko tradicionalnih načinov uporabe. Med njimi so lajšanje simptomov prehlada, gripe, stresa, astme, glavobolov, tesnobe, depresije, vnetij ter lajšanje čustvenih bolečin.Palo Santo je veliko več kot le še en trend ali prijetna dišava in tako bi ga morali obravnavati – s spoštovanjem mističnosti, po lastnosti in kulturi, iz katere prihaja.

Navodila za uporabo

SODALIT čiščenje in polnjenje: Sodalit temeljito očistimo pod curkom mlačne vode. Sodalit, ki je v stiku s kožo, je treba čistiti vsak teden. Polnimo ga za zelo kratek čas na soncu, ker ga sonce le segreje, kristal pa ne zadrži svoje energije. Sodalit lahko tudi zakopljemo v zemljo. To je preprost način, da sodalit regenerira energijo in povrne sijaj, je zelo prečiščevalen in ustreza vsem kristalom, ki so nastali in rasli v tleh. Kristale sodalita hranite v zemlji 48 ur. Zakop v zemlji je najučinkovitejši med polno Luno.

KALCIT čiščenje in polnjenje: Kalcit zelo na hitro očistimo pod curkom mlačne vode. Kalcit se dve uri polni poleg Kamene strele, ne sme se ga pa polniti neposredno na soncu.

SELENIT čiščenje in polnjenje: Selenit je občutljiv na vlago in ne prenaša vode, se drobi. Zato je priporočljivo čiščenje na kakršen koli način, razen z vodo. Najbolje ga očistite s suho, mehko krpo, dimom Palo Santo lesa ali s smudge zvitkom. Selenit polnimo na dnevni svetlobi ali s pomočjo Kamene strele.

PALO SANTO: Priporočamo, da se palčka Palo Santa prižge s svečo. Palčko držimo ga pod kotom 45 stopinj in konico usmerimo navzdol, proti plamenu naše sveče. Pustimo, da palica gori približno 30 sekund. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne pade sam od sebe, pomahamo po zraku, da z vetrom ugasnemo plamen. Iz žerjavice se bo dvignil tok dima in se razširil v prostor. Palo Santo lahko držimo v roki ali palčko položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo), se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer običajno zastaja energija. Če želimo tlenje oživeti, le nežno pihamo po žerjavici na lesu. Če žerjavica ugasne, lahko postopek vžiga poljubno ponovimo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Poreklo kristala SODALIT je Namibia.

Poreklo kristala KALCIT je Brazilija.

Poreklo kristala SELENIT je Maroko.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere in oblike rahlo odstopajo.

Sodalit, ki ga boste prejeli je velik cca. 2-3cm (25-30g) in bo izbran naključno.

Kalcit, ki ga boste prejeli je velik cca. 5-6cm (80-90g) in bo izbran naključno.

Selenit, ki ga boste prejeli je velik 6-8cm (50-70g) in bo izbran naključno.

Mere posamezne Palo Santo palčke so: 10 cm x 2 cm do 3 cm.

 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna