Rumeni Serpentin srce

14,90

Pogosto ga imenujemo kristal “prve pomoči”. Svojeg lastnika spodbudi, da prevzame odgovornost za svoja dejanja. Spodbuja nas da sanjamo velike sanje; in nam jih pomaga uresničiti. Njegove vibracije nas premaknejo, da razmišljamo z lastno glavo in stremimo k individualnemu življenju. Pogosto se uporablja v meditaciji za pomoč pri vizualizaciji ciljev. Je kamen sreče in veselja.

Rumen Serpentin pri zdravljenju:
Spodbuja plodnost.
Znan je po tem, da uravnava hormone.
Srce svojega lastnika varuje pred poškodbami in žalostjo.
Odlična podpora, ko se odločiš stopiti vstran od svoje preteklosti in začneš na novo.
Odličen kristal za tiste, ki potrebujejo spodbudo in optimizem, ko nekaj ne gre po načrtih.

Na zalogi

Opis

Kristali v obliki srca so idealne oblike, ki pomagajo spodbujati različne namene, kot so navdušenje, ljubezen, moč in veselje do življenja. Čeprav se morda zdi ironično, so srčni kristali dobri za naše srce. Dvigujejo srečo in endorfine, ki dajejo pozitivne občutke našemu umu in telesu. Srce je oblika kristala, ki vpliva na naš odnos z partnerjem, družino, prijatelji in celo z našimi znanci.
Znano je, da kristali v obliki srca pritegnejo romantiko in užitek v naše življenje. Pomagali bodo pomiriti in povečati našo intuicijo, spodbujajo vse vrste ljubezni, tudi ljubezen do samega sebe. Zato lahko, ko čutimo, da do sebe ne gojimo ljubezni, uporabimo kristalna srca, da povečamo izgubljeni ogenj svojega srca.

Navodila za uporabo

Kristal čistimo enkrat ali dvakrat mesečno, pod curkom mlačne vode in ga nato za dve uri postavimo v vodo. Lahko ga očistimo tudi s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ali Palo Santa.

Najbolje ga je čez noč polniti v kombinaciji s Kameno strelo ali pod polno Luno. Če proge na njem spremenijo barvo, ga je treba pogosteje polniti.

* Kristali niso zdravilo, zato se je potrebno pri zdravstvenih težavah, najprej posvetovati z zdravnikom.

Poreklo

Pakistan.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Velikost posameznega kristala je cca. 6 cm x 5,5 cm x 2,5 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna