Rosemary

8,50

SAMOZAVEST ° UMIRJENOST ° JASNOST

Rožmarin pomaga pri čiščenju negativnih vibracij, pomaga odganjati nočne more in dvigniti naša čustva. Dim rožmarina čisti negativnost, vzpodbuja samozavest in poživlja um. Sežiganje rožmarina nam pomaga odpraviti občutek ujetosti in utesnjenosti. Ker prežene negativne energije, je to izvrstno zelišče za pripravo prostora in uma pred meditacijo.

Na zalogi

Opis

Začinjen vonj rožmarina pomaga dvigniti razpoloženje, naš dom osvobodi negativne energije, lahko pa ga uporabimo kot kadilo med meditacijo. Je primerno zelišče, kadar se ne počutimo dobro. Rožmarin pomaga pri lajšanju stresa in lajša glavobole. Prinaša mentalno jasnost in umirjenost in nam pomaga, da “opustimo” negativne misli. Čisti negativnost, spodbuja samozavest in poživlja um. Ker lahko prežene negativne energije, je to izvrstno zelišče za čiščenje prostora in uma.

Nasvet: Snope rožmarinovih zvitkov obesimo na vhodna vrata, da dom zaščitimo pred vstopom negativnih energij.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Rožmarin je trajnostno vzgojen na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna