Rainbow Fluorit konica

14,90

Mavrični Fluorit je vrsta Fluorita imenovana tudi “fluospar”. Ima paleto barv, ki segajo od bele do vijolične in zelene, zato ima vsak kristal svojo zgodbo in svojo frekvenco barvnih vibracij. Fluorit je še posebej dober kristal za pomoč pri osredotočenosti, jasnem razmišljanju in ustvarjalnem navdihu. Njegovi vrtinčasti pasovi zelene, vijolične in modre barve imajo pomirjujoč učinek na um in telo. Je odličen zemeljski zaveznik, ki ga imamo pri roki, ko delamo, študiramo ali pa takrat, ko želimo imeti produktiven dan.

Zdi se, da se spremeni vsakič, ko ga pogledamo. Fluorit je še vedno zelo skrivnosten kristal, zato je tako spoštovan. S človeškim telesom in energetskimi polji se povezuje na resnično lep način, kar uporabniku daje občutek živahnega veselja, mehkega miru, globljega spanca in cele vrste drugih fizičnih, čustvenih in metafizičnih koristi.

Na zalogi

Opis

Beseda fluorit je nastala iz latinskega korena fluo, ki pomeni teči oziroma pretakati se. Fluorit je oblika kalcijevega fluorida. Spada v družino halidnih mineralov in je del kubičnega kristalnega sistema. Je prozoren in je na voljo tudi v barvah vijolične, zelene, rumene, črne, prozorne, roza in drugih odtenkov. Ima fluorescentno svetlobo, ki prikazuje različne barve pod različnimi koti. Fluorit zna lepo uravnotežiti, drži nas prizemljene, kar pomaga, da se počutimo varne in stabilne. Hkrati pa nas njegova energija vabi, da skočimo nekoliko višje, da razmišljamo zunaj okvirov in, da rečemo DA svoji kreativni strani.

Obelisk je močna oblika kristala, imenovana tudi svetlobni steber, in je znana kot simbol vstajenja. Obelisk, postavljen v bivalni ali delovni prostor, izboljša feng shui tega prostora. Obelisk koncentrira energijo kristala in seva od zgoraj. Manjše obeliske lahko držimo kot palico ali pa jih uporabimo za usmerjanje energije v določen del telesa, sobe, delovnega prostora ali kamor koli želimo.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Ker so kristali fluorita vodotopni (kar pomeni, da se lahko raztopijo v vodi), jih ne smemo čistiti v vodi. Namesto tega lahko svoj kristal osvežimo tako, da ga očistimo z dimom zeliščnega zvitka ali pa pustimo, da se čez noč »kopa« v soju polne Lune.

Poreklo

Kitajska.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 6-7cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna