Fluorit – oktaeder

3,505,90

Ta krhki, poldragi kamen nam pove, da modrost prihaja iz ljubezni in harmonije. Fluorit blagoslavlja vse naše duhovne želje in dejanja ter nam brez pridržka pomaga izpolniti svojo zemeljsko vlogo. Poveča pozornost in koncentracijo, odstrani strah in poveča mentalne sposobnosti. Fluorit spodbuja duhovno in duševno celovitost, razvoj, resnico, zaščito in prinaša mir. Zdi se, da se spremeni vsakič, ko ga pogledamo. Fluorit je še vedno zelo skrivnosten kristal, zato je tako spoštovan. S človeškim telesom in energetskimi polji se povezuje na resnično lep način, kar uporabniku daje občutek živahnega veselja, mehkega miru, globljega spanca in cele vrste drugih fizičnih, čustvenih in metafizičnih koristi.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Beseda fluorit je nastala iz latinskega korena fluo, ki pomeni teči oziroma pretakati se. Fluorit je oblika kalcijevega fluorida. Spada v družino halidnih mineralov in je del kubičnega kristalnega sistema. Je prozoren in je na voljo tudi v barvah vijolične, zelene, rumene, črne, prozorne, roza in drugih odtenkov. Ima fluorescentno svetlobo, ki prikazuje različne barve pod različnimi koti. Fluorit ima pomen usmeritve, samozavesti in ljubezni do sebe.

Fluorit zna lepo uravnotežiti, drži nas prizemljene, kar pomaga, da se počutimo varne in stabilne. Hkrati pa nas njegova energija vabi, da skočimo nekoliko višje, da razmišljamo zunaj okvirov in, da rečemo DA svoji kreativni strani.

Blaži vse težave povezane s kostmi, sklepi in tkivi, učinkovit je pri težavah, kot sta revma in artritis, in pomaga pri težavah z gibljivostjo.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Fluorit očistimo pod curkom mlačne vode ali ga pustimo čez noč v posodi z vodo. Ker ne prenaša direktne svetlobe, ga polnimo zunaj neposredne sončne svetlobe, najboljše med polno Luno.

Poreklo

Poreklo kristala je Kitajska.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal S, ki ga boste prejeli je velik med 15  – 20 mm (8-12 g) in bo izbran naključno.

Kristal M, ki ga boste prejeli je velik med 20  – 25 mm (14-20 g) in bo izbran naključno.

Kristal L, ki ga boste prejeli je velik med 30  – 35 mm (30-40 g) in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna