Que Sera

4,80

Ime je dobil po lastnostih kamna, ki so zelo v skladu s pesmijo “Que Sera, Sera” ali “kar bo, pa bo”. Je zelo pomirjujoč kamen, ki pomaga pri miru in spokojnosti ter nam daje upanje, da bo vse v redu. Ko delamo z njegovo energijo, občutimo zelo tolažilno in podpirajočo vibracijo. Pomaga pogledati na situacije z drugega zornega kota in odstraniti škodljiva boleča čustva, ki jih obdajajo. 

Uporaba tega kristala je eden od načinov za lajšanje stresa. Njegove vibracije delujejo tako, kot da bi se priključili na dodaten vir energije. To energijo lahko primerjamo s polnjenjem baterij in deluje tako fizično kot energijsko ter prinaša globoko zdravljenje.

Na zalogi

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Que Sera – Blue Liberite, prihaja iz Brazilije in je mešanica kremena, kaolinita, železovega oksida, kalcita, magnetita, klinozoizita in levkozena. Vsak kristal Que Sera, ne glede na barvo, ima enako vibracijo in lastnosti kot vsi kamni, ki so navedeni zgoraj. Que Sera je zelo zanimiv kamen zaradi nenavadne mešanice kristalov, ki so vsi združeni v en kamen. Zaradi kombinacije različnih kamnov ta kamen ni omejen na eno čakro, ampak bo deloval skozi vse vaše čakre.

Navodila za uporabo

Kristal očistimo pod curkom mlačne vode, lahko pa ga očistimo tudi s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ali Palo Santa. Polnimo ga v kombinaciji s Kameno strelo ali pod polno Luno.

 

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik med 3 – 4 cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna