Premium Smudging bombice in posodica

10,20

Majhne bombice so namenjene intenzivnemu čiščenju naših prostorov. Ročno oblikovane kroglice iz zelišč, naravnih rastlinskih veziv in oglja za enakomerno gorenje, so narejene tako, da proizvajajo gost močan oblak čistega dima, kar je odlično za rituale čiščenja. Vsaka bombica je posuta z “biseri” olibanuma (smola drevesa Bosvelija), ki skozi celotno izkušnjo sprošča edinstven vonj sladke pomaranče. Vsaka bombica gori cca. 5 in tli še nekaj minut, ko je že pogorela.

Set vsebuje:

4x smudging bombica (sivka, cimet, vrtnica, pomarančna lupina)

Posodica iz milnega kamna

Na zalogi

Opis

BOMBICE S SIVKO
Vsebujejo: Olibanum, sivko, borov les, naravno vezivo in sol. Premium bombice s sivko, so znane po svojih čistilnih in sproščujočih lastnostih. Olibanum za čiščenje in sivka za lajšanje stresa in tesnobe.

BOMBICE S CIMETOM
Vsebujejo: Olibanum, cimet, borov les, naravno vezivo in sol. Premium bombice s cimetom, so znane po svojih čistilnih in grelnih lastnostih. Olibanum za čiščenje in cimet za krepitev notranje moči intuicije.

BOMBICE S POMARANČNO LUPINO
Vsebujejo: Olibanum, pomarančno lupino, borov les, naravno vezivo in sol. Premium bombice s pomarančno lupino, so znane po svojih čistilnih in sproščujočih lastnostih. Olibanum za čiščenje in pomarančna lupina za pomiritev.

BOMBICE Z VRTNICO
Vsebujejo: Olibanum, vrtnice, borov les, naravno vezivo in sol. Premium bombice z vrtnico, so znane po svojih čistilnih in ljubečih lastnostih. Olibanum za čiščenje in vrtnice za ustvarjanje avre ljubezni in strasti.

Navodila za uporabo

POZOR bombica proizvaja veliko dima !

NAVODILO ZA UPORABO:
S pomočjo sveče prižgite smudging bombico in jo postavite z ravno stranjo v negorljivo posodo ali krožnik. Bombica potrebuje zelo malo ognja, da se aktivira.
Ko prižgete bombico, previdno ugasnite plamen, dokler se iz bombice ne začne sproščati samo dim.
Začnite s čiščenjem hiše ali prostora po vaši izbiri, pri čemer bodite še posebej pozorni na vogale sobe. Okna naj bodo odprta, saj bombica proizvaja veliko dima.
Ko se dim poleže, pustite, da se ostanki popolnoma ohladijo, preden jih zavržete.
Odprite okna in dobro prezračite prostor.
Če imate občutljive dihalne poti ali če je v prostoru nameščen alarm za dim, je priporočljivo, da imate okna med ritualom odprta na stežaj.

OPOZORILO:
– Pred sežiganjem poskrbite, da v prostoru ni otrok ali živali.
– Pri sežiganju uporabite le posodo, ki je ognjevarna.
– Hraniti ločeno od vnetljivih materialov.
– Bombic ne puščajte gorečih brez nadzora.
– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže.
– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem.
– Hraniti izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
– Ne prižigajte v bližini dimnega alarma.
– Po sežiganju dobro prezračite prostor.
– Hraniti na hladnem in suhem mestu.

Poreklo

Argentina.

Lastnosti

Bombice so ročno izdelane v Argentini iz naravne smole olibanuma, zelišč, borovega lesa in soli. Zlepljene so z vezivom na rastlinski osnovi. Vsak paket vsebuje 4 bombice, ki gorijo približno 5 minut in po gorenju še nekaj časa tlijo. Posamezna kroglica je velika približno 3 cm.

Posodica je iz milnega kamna širine cca 7 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna