Pine

6,90

BLAGINJA ° MOČ ° ZAŠČITA

Zvitek iz borovih iglic ustvarja močno zaščito in ga uporabljamo za zdravljenje, plodnost, čiščenje, dolgo življenjsko dobo in blaginjo.

Na zalogi

Opis

Bor, ki ga uporabljamo kot kadilo je izjemno močan in ga zato sežigamo zaradi njegovih obnovitvenih lastnosti. Sežiganje borovega zvitka je ritual čiščenja, s katerim lahko spremenimo tudi stanje naše zavesti. Uporablja se kot tolažba za vse, ki žalujejo. Energija borovega dima nam daje podporo in moč za ukrepanje. Pomaga pri zaščiti, očiščuje telo, pomaga pri fizičnem in  čustvenem zdravljenju, meditaciji in odganjanju bolezni. Z njim se lažje osredotočimo, prizemljimo, poglobimo dihanje in očistimo misli.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Borov zvitek izvira iz jugozahodne regije ZDA, kjer ga nabirajo na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna