Razprodano!

Perfect Harmony set

14,90

S setom Harmony, bomo iz svojega vsakdana odgnali negativnost in si ustvarili pot za dobro vzdušje in ravnotežje v svojem življenju.

Set vključuje:

Zvitek belega žajblja & nageljnovih cvetov in marjetic

Palčka Palo Santo lesa

Kristal burnt Citrin

Razprodano!

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Beli žajbelj se pogosto uporablja za prečiščevalne rituale in za čiščenje našega prostora ter negativnosti. Te zaščitne moči, pa še dodatno okrepi dodano cvetje nageljnov. Nageljnove živahne in pisane cvetove povezujemo s srečo, zaščito, zdravjem, veseljem in ljubeznijo. Marjetice so simbol poletnega solsticija in prijateljstva. Cvetovi, združeni z močjo žajblja v s zvitku “Perfect Harmony”, postanejo močno orodje za čiščenje prostora, saj vanj vnašajo svetlobo. Zvitek prižgemo in ga uporabimo kadar koli moramo upočasniti tempo in zadihati.

Seveda ne smemo pozabiti na palčko Palo Santo lesa, ki ga uporabimo za duhovno čiščenje in energijsko (hišno) čiščenje. Ko lesene palčke zagorijo, bo dim očistil negativno energijo in obnovil mir in umiril naša čustva.

Da bi resnično doživeli harmonijo in ustvarili ravnotežje, pa je k setu dodan še kristal burnt Citrin (zažgani Citrin), ki ima eno najbolj radostnih energij katerega koli zdravilnega kamna. Ima lahkotnejšo in bolj igrivo energijo kot naravni(cluster) Citrin. Daje zaupanje, pogum in upanje in je tako eden najboljših kamnov za lajšanje depresije in tesnobe. Citrin je koristen tudi za izboljšanje prebave in krepitev fizične vzdržljivosti. Spominja nas na svetlo, toplo sonce in vitalnost življenja. Njegova živahna rumena barva in sijoča jasnost pogosto predstavljata zdrav duh in telo ter srečo in uspeh. Dvigne duha, poravna energijo, pomaga pri krepitvi samozavesti ter pri pozitivnem, živahnem pretoku energije v telesu in okoli njega. Po Feng Shuju je priporočljivo, da citrinske kamne hranimo v skrajnem levem kotu od glavnih vhodnih vrat naše hiše ali stanovanja.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Palčka Palo Santo lesa: Za vžig uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

Čiščenje kristala: svetujemo, da se kristal Citrin čisti pod mrzlo vodo na dva tedna, polnimo ga pod polno luno.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Organsko cvetje je trajnostno vzgojeno na Nizozemskem.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo kristala Citrin je Brazilija.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm do 3 cm.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik približno 3-4 cm in je izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna