Palo Santo (3 palčke)

7,70

ČIŠČENJE ° ZDRAVLJENJE ° KREATIVNOST

Palo Santo odstrani negativno energijo in tako ustvari mir ter sproščenost v prostoru. Sežiganje Palo Santa nam pomaga, da se sprostimo in lažje povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v prostoru. Znano je tudi, da vonj Palo Santa povečuje našo ustvarjalnost.

Na zalogi

Opis

Palo Santo, kar v španščini pomeni “sveti les”, je les dreves Palo Santo, ki ga najdemo predvsem v Južni Ameriki in nekaterih regijah Srednje Amerike. Je del družine citrusov in ima lesen vonj z notami bora, limone in mete. Tako kot žajbelj je tudi Palo Santo eno najbolj priljubljenih in najpogosteje uporabljenih kadil. Najpogosteje se uporablja za duhovno čiščenje in uravnavanje energije. Dim Palo Santa odstranjuje negativno energijo, prinaša mir in uravnava čustva.

Palo Santo ima veliko tradicionalnih načinov uporabe. Med njimi so lajšanje simptomov prehlada, gripe, stresa, astme, glavobolov, tesnobe, depresije, vnetij ter lajšanje čustvenih bolečin.

Les Palo Santo je zaradi oblike zelo priljubljen pri ljudeh, ki veliko potujejo. Veliko jih z njim pred spanjem očistijo hotelske sobe, saj si tako zagotovijo miren in poglobljen počitek.

Palo Santo je veliko več kot le še en trend ali prijetna dišava in tako bi ga morali obravnavati – s spoštovanjem mističnosti, po lastnosti in kulturi, iz katere prihaja.

Navodila za uporabo

Priporočamo, da se palčka Palo Santa prižge s svečo. Palčko držimo ga pod kotom 45 stopinj in konico usmerimo navzdol, proti plamenu naše sveče. Pustimo, da palica gori približno 30 sekund. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne pade sam od sebe, pomahamo po zraku, da z vetrom ugasnemo plamen. Iz žerjavice se bo dvignil tok dima in se razširil v prostor. Palo Santo lahko držimo v roki ali palčko položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo), se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer običajno zastaja energija. Če želimo tlenje oživeti, le nežno pihamo po žerjavici na lesu. Če žerjavica ugasne, lahko postopek vžiga poljubno ponovimo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

 

Poreklo

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Lastnosti

Prvorazreden Palo Santo les cca. 30g (3-4 palčke).

Mere posamezne palčke so: 10 cm x 2 cm do 3 cm.

 

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna