NOVO

Modri Aventurin srce

10,50

Modri ​​Aventurin je zelo uporaben, ko gre za odpravo slabih navad in zdravljenje določenih telesnih težav. Ima tudi sposobnost aktiviranja in čiščenja čaker. Izboljšuje moško energijo tako pri moških kot pri ženskah ter je kamen samodiscipline in notranje moči, ki pomaga pri sprejemanju jasnih odločitev in njihovem držanju. Spodbuja nas, da prevzamemo polno odgovornost za svoje življenje, odnose in izkušnje. Modri ​​Aventurin je izjemen kristal za tiste, za katere se zdi, da nikoli ne odrastejo, saj jim pomaga odkriti, da lahko človek resnično uspešno vodi svoje življenje in da je odraslost boljša od večne mladosti.

Na zalogi

Opis

Aventurin izvira iz italijanske besede a ventura, kar pomeni »po naključju«. Prihaja iz krajev z visoko naravno energijo. Kopljejo ga v deželah Indije, v vlažnih globinah divje in nebrzdane amazonske džungle, v kotih Rusije in v bujnih zelenih gorah Brazilije in Čila. Gre za obliko kremena, ki se pogosto pojavi v temno zeleni barvi, prepredena z zlatimi sledmi, se pa pojavlja tudi v modri, rdeči do rdečkasto rjavi, dimno vijolični, oranžni,rumeni in srebrno sivi barvi.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Aventurin čistimo vsakih 15 dni za nekaj minut pod tekočo vodo ali čez noč v posodi skupaj s Kameno strelo. Vse vrste Aventurina lahko polnimo neposredno in neomejeno na sončni svetlobi

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 40x40x18 mm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna