Razprodano!

Love Yourself set

14,90

Izbrani paket nam bo pomagal ponovno najti ljubezen do življenja in do nas samih. S tem aromatičnim zvitkom bomo okrepili ljubezen do sebe in razširili ljubezen tudi navzven. Očistimo svoj dom, delimo svojo ljubezen in odprimo svoje srce.

Komplet vključuje:

Zvitek modrega žajblja in cvetov vrtnic

Palčka Palo Santo lesa

Kristal Roževec

Razprodano!

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Modri ​​žajbelj, znan tudi kot “babica vseh žajbljev”, je čistilno zelišče s široko zdravilno in čarobno uporabo. Modri ​​žajbelj se pogosto uporablja za čiščenje in prečiščevanje, daje duhovno moč, včasih pa se uporablja tudi med rituali izganjanja in odstranjevanja zlonamernih duhov. Njegov pomirjujoč, sproščujoč vonj lahko uporabimo za lažjo meditacijo ali pa zvitek prižgemo zgolj za uživanje. Vrtnice dodajo belemu žajblju blagoslove ljubezni, srečo in ponazarjajo nove začetke.

Roževec nam bo pomagal odpreti srčno čakro. Je kamen ljubezni, prinaša nam čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni. V vaše življenje prinaša več ljubezni, sreče, miru in samozaupanja. Roževec postavimo ob postelji ali ga uporabimo v kopeli, tako bo namreč še povečal svoj učinek. Da bomo svojo ljubezen lahko širili tudi navzven, ga lahko kadarkoli nosimo s seboj.  

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

Palčka Palo Santo lesa: Za vžig uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

Čiščenje kristala: Roževec je stabilen kamen, tudi kadar je izpostavljen svetlobi in toploti. Mlačna milnica je vedno varna metoda za čiščenje rožnega kremena.

Polnjenje kristala Roževec: Ker lahko Roževec na soncu izgubi svojo bravo, ga ne izpostavljamo direktni sončni svetlobi. Svojo energijo oživi v bližini Ametista in Kamene strele.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo Roževec kristala je Brazlija

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm do 3 cm.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik približno 3-4 cm in je izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna