Razprodano!

Love in Me

14,50

Ste preveč samokritični? Se v odnosih počutite nepovezane? Se nimate dovolj radi? Komplet ljubezenskega rituala vas vabi, da se postavite na prvo mesto, se v celoti sprejmete in bodite nežni do sebe, ko razvijate globlji občutek sočutja. Ko začnete stremeti k svoji notranji svetlobi, lahko svojo svetlobo delite s svetom.

V setu:

1x Roževec

1x Mesečev kamen s Turmalinom

1x zeliščni zvitek  Sage & Eucalyptus

1x les Palo Santo

Razprodano!

Opis

Roževec je znan po svojih odtenkih nežno roza barve in ta nežna barva izžareva mir in spokojnost. V odnose vrača zaupanje in harmonijo ter vzpodbuja brezpogojno ljubezen do drugih in samega sebe. Čisti in odpira srce ter nam daje občutek miru. Krepi samozaupanje in ljubezen ter pomaga odpuščati. Pomaga pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Izboljša cirkulacijo, ugodno vpliva na srce in ožilje ter pospeši celjenje ran.

Beli mesečev kamen ima za tistega, ki ga nosi čarobno vrednost za tistega, ki ga nosi. Uporablja se za privabljanje bogastva, za večjo intuicijo in privabljanje uspeha v ljubezni ter povečanje plodnosti. Beli mesečev kamen pomaga pri uravnavanju bioritma telesa in energetskih ciklov. Močno vpliva na reproduktivni sistem žensk, izboljša plodnost in olajša nosečnost in porod, lajša menstrualne težave in življenjske spremembe, uravnava hormonski sistem in odpravlja zadrževanje tekočine. V kombinaciji s črnim turmalinom, nam bo mesečev kamen nudil zaščito pred negativno energijo.

Beli žajbelj ima zelo aromatičen, oster in stimulativen vonj, njegovo delovanje pa deluje na vsa čutila. Dim iz gorečega žajblja pomirja um, sprošča telo in pozitivno vpliva na razpoloženje. Pomaga uravnotežiti vibracije iz okolja, in nevtralizira negativno energijo. Žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost. Dodani listi Evkaliptusa ustvarijo zaščito, v ritual sežiganja prinašajo svežo in zdravilno energijo in odženejo vse negativne vibracije in navade.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje kristalov:

Roževec, ki ga uporabljamo za terapevtsko zdravljenje, se po vsaki uporabi očisti pod curkom mlačne vode. Če kristal hranimo v zaprtih prostorih, ga je treba vsaj enkrat tedensko očistiti z vodo. Roževec je kristal, ki na soncu rahlo izgubi barvo in moč, zato ga polnimo zunaj dotika sončnih žarkov. Svojo energijo oživi v bližini kristala Ametist ali Kamene strele.

Beli Moonstne se čisti po vsaki uporabi, nekaj minut pod curkom mlačne vode ali čez noč, skupaj z Kameno strelo. Najbolje ga je polniti v mesečini ali po možnosti v času mlade ali polne Lune.

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Organski Evkaliptus, je trajnostno vzgojen na Nizozemskem.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo krstalov: Roževec Namibija , Moonstone Indija.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristal Roževec, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno.

Kristal Moonstone, ki ga boste prejeli je velik cca. 30 mm (30-40 g) in bo izbran naključno.

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna