Labradorit list

9,90

Labradorit ima izjemno moč, da prinese spremembe v naše življenje. Ko gre za določanje in manifestiranje namenov, je Labradorit eden najmočnejših kamnov, s katerimse lahko odločimo za delo, saj nas poveže z našo notranjo močjo. Ko enkrat izkoristimo svoj neomejen potencial, ni omejitev za to, kaj vse lahko manifestiramo. Labradorit nam pomaga zdraviti negativnost, ki jo imamo v sebi. Zaradi spreminjajočih se barv je povezan s preobrazbo in stimulira grleno čakro. To nam pomaga pri zdravljenju vseh bolezni, povezanih z vnetim grlom, kot je npr. tonzilitis.

Na zalogi

Opis

Čeprav Labradorit običajno ne velja za enega najboljših kristalov za uspavanje/spanje, pravijo, da lahko človeku pomaga pasti v globok spanec in vstopiti v stanje sanj. Labradorit prežene strahove in negotovost ter krepi vero vase in zaupanje v vesolje. Spodbuja domišljijo in pomirja preveč aktiven um, razvija navdušenje in nove ideje. Uravnava presnovo, uravnava hormone in lajša menstrualne napetosti. 

ZANIMIVOST:

Za razliko od večine kamnov, barva Labradorita ne izvira iz svetlobe, ki se odbija od površine tega minerala. Namesto tega je spekter barv, ki jih vidimo, posledica svetlobe, ki se odbija od dvojne površine v kamnu. Razlika v barvah je odvisna od vrste dvojne površine, od katere se svetloba lomi. Njegova paleta barv lahko vsebuje modro, zeleno, rumeno, oranžno, rdečo in celo vijolično.

Navodila za uporabo

Labradorit očistimo pod curkom mlačne vode, ali pa s pomočjo dima zeliščnih zvitkov. Je zelo občutljiv na nenadne spremembe svetlobe, zato ga polnimo le eno uro na neposredni sončni svetlobi v posodi z vodo. Lahko pa ga polnimo tudi s pomočjo polne Lune.

Poreklo

ZDA.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal v obliki lista, ki ga boste prejeli je velik med 4,5cm – 5cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna