Hematit & Oniks – moška zapestnica

12,90

Povečajte osredotočenost, koncentracijo, moč volje, stabilnost in zanesljivost. Ta zapestnica bi naj zaščitila in blagoslovila uporabnika s pozitivno energijo, prizemljila ter nudila zaščito pred energijami nižjih vibracij.

Na zalogi

Opis

Oniks velja za kamen zaščite in moči. Pravijo, da tistemu, ki ga nosi, pomaga ostati prizemljen in osredotočen ter nudi podporo v težkih časih. Oniks naj bi bil tudi koristen pri premagovanju odvisnosti ali slabih navad. Na splošno je Oniks povezan s korensko čakro, ki naj bi bila energijsko središče, ki uravnava naš občutek varnosti in zaščite. Nekateri uporabljajo Oniks, da se znebijo slabih navad. Znano je tudi, da nam pomaga prevzeti nadzor nad svojo usodo in nas varuje pred negativnostjo.

Hematit je povezan s korensko čakro, središčem varnosti in preživetja. Z ustvarjanjem močnega občutka energijske stabilnosti ta kristal deluje tako, da poravna, očisti in uravnovesi vašo korensko čakro, tako da se počutite osredotočeni in varni. Ne samo, da zdravilne lastnosti kristalov Hematita dajejo občutek prizemljenosti in stabilnosti, ampak vam lahko tudi pomagajo, da se počutite energijsko zaščitene, tako da vas vodijo, da sprostite vse energije, ki bi vas lahko destabilizirale.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Brušeni kristali so veliki 6 mm, kroglice kristala Oniks imajo mat zaključek. Kamni so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tudi za večja in širša zapestja.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna