Oniks & rdeče tigrovo oko – moška zapestnica

12,90

Kombinacija dveh izredno močnih kristalov, ki ju lahko sedaj nosiš tudi v obliki zapestnice. Znebi se slabih navad, odvisnosti in zaupaj močnim zaščitnim energijam, ki te bodo varovale in prizemljile.

Na zalogi

Opis

Oniks velja za kamen zaščite in moči. Pravijo, da tistemu, ki ga nosi, pomaga ostati prizemljen in osredotočen ter nudi podporo v težkih časih. Oniks naj bi bil tudi koristen pri premagovanju odvisnosti ali slabih navad. Na splošno je Oniks povezan s korensko čakro, ki naj bi bila energijsko središče, ki uravnava naš občutek varnosti in zaščite. Nekateri uporabljajo Oniks, da se znebijo slabih navad. Znano je tudi, da nam pomaga prevzeti nadzor nad svojo usodo in nas varuje pred negativnostjo.

Besede, povezane z rdečim tigrovim očesom, so samozavest in lastna vrednost. Druga imena, po katerih je poznan ta kristal so: volovsko oko, zmajevo oko, kamen rdečega tigra, kremenčevo mačje oko in bikovo oko. Rdeče tigrovo oko lahko poveča samozavest in samospoštovanje. Pomaga zagotoviti motivacijo in lahko pomaga pri sproščenosti in osredotočenosti ljudi, ki so obdani s kaotičnim neredom. Rdeče tigrovo oko je kamen strasti, stimulacije in moči. Njegove lastnosti so tesno povezane s človeškim spolnim nagonom in se pogosto uporablja bodisi za povečanje libida bodisi za pomoč pri soočanju s spolnimi frustracijami in težavami. Rdeče tigrovo oko je kamen zaščite in kamen prizemljenega ravnovesja. Spodbuja zaupanje, aktivira moč volje, krepi  samospoštovanje in uravnoveša čustva.

Navodila za uporabo

Zapestnico pred uporabo operemo pod tekočo, mlačno vodo. Priporočljivo je čiščenje s pomočjo dima iz zeliščnih zvitkov ali  lesa Palo Santo. Kristale pa polnimo s pomočjo polne Lune, ali čez noč v družbi kristala Kamena strela.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Brušeni kristali so veliki 6mm, kroglice kristala Oniks imajo mat zaključek. Kamni na nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tudi za večja in širša zapestja.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna