Razprodano!

Perfect Harmony Sage

8,50

RAVNOVESJE ° UMIRJENOST ° SREČA

Beli žajbelj z dodanim cvetjem nageljnov in marjetic se uporablja za prečiščevalne rituale, lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost.

Razprodano!

Opis

Zaščitne moči belega žajblja v zvitku “Perfect Harmony”, dodatno okrepi cvetje nageljnov in marjetic. Nageljnove živahne in pisane cvetove povezujemo s srečo, zaščito, zdravjem, veseljem in ljubeznijo. Marjetice so simbol poletnega solsticija in prijateljstva. Cvetovi združeni z belim žajbljem, so odlična kombinacija za čiščenje prostora, saj vanj vnašajo pozitivno energijo in jasnost. Zvitek prižgemo in ga uporabimo kadarkoli moramo upočasniti tempo ter najti ravnovesje.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Organsko cvetje je trajnostno vzgojeno na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna