Full moon

19,50

Mesečev komplet je bil ljubeče zasnovan, da nam pomaga določiti namere, osvoboditi bremena in označiti spreminjajoče se faze Lune. Skrbno izbrane kristale, Palo Santo in zvitek uporabimo za ritual nove ali polne Lune. Zapišite ali zadržite svoj namen jasno v mislih – kaj bi radi sprostili, spremenili ali si zaželeli? Držite svoje kristale, sežgite zelišča in se osredotočite na ta namen.

V setu:

1x Mesečev kamen s Turmalinom

1x Kamena strela point

1x zeliščni zvitek Sage & Pistacia lentiscus

1x les Palo Santo

Na zalogi

Opis

Beli mesečev kamen ima za tistega, ki ga nosi čarobno vrednost za tistega, ki ga nosi. Uporablja se za privabljanje bogastva, za večjo intuicijo in privabljanje uspeha v ljubezni ter povečanje plodnosti. Beli mesečev kamen pomaga pri uravnavanju bioritma telesa in energetskih ciklov. Močno vpliva na reproduktivni sistem žensk, izboljša plodnost in olajša nosečnost in porod, lajša menstrualne težave in življenjske spremembe, uravnava hormonski sistem in odpravlja zadrževanje tekočine. V kombinaciji s črnim turmalinom, nam bo mesečev kamen nudil zaščito pred negativno energijo.

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. Deluje kot katalizator in transformator energije, torej negativno energijo pretvori v pozitivno. Je ogledalo naše duše in zavrača vse negativne sile, misli, energije in zlo. Kristal ima to univerzalno sposobnost, da ga lahko uporabljamo na vseh energetskih conah ali čakrah in deluje preventivno proti vsem boleznim. Kamena strela naj bo v vsakem domu, kjer bo čistil energijo, izboljšal medsebojne odnose v družini.

Beli žajbelj se pogosto uporablja za prečiščevalne rituale in za čiščenje našega prostora ter negativnosti. Ima zelo aromatičen, oster in stimulativen vonj, njegovo delovanje pa deluje na vsa čutila. Dim iz gorečega žajblja pomirja um, sprošča telo in pozitivno vpliva na razpoloženje. Pomaga uravnotežiti vibracije iz okolja, in nevtralizira negativno energijo. Žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost. Dodano drevo Pistacia lentiscus (Mastika), z vonjem po smoli, pa nas opozarja, da moramo svoje potrebe uskladiti s svojimi viri, kar nam omogoča, da smo velikodušni do sebe in drugih.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje kristalov:

Beli Moonstne se čisti po vsaki uporabi, nekaj minut pod curkom mlačne vode ali čez noč, skupaj z Kameno strelo. Najbolje ga je polniti v mesečini ali po možnosti v času mlade ali polne Lune.

Kameno strelo nekaj minut temeljito očistimo pod tekočo vodo ali čez noč v skledi z vodo. Včasih je priporočljivo, da Kameno strelo postavimo poleg kristala Hematita, da jo izpraznimo ali očistimo. Kristal lahko polnimo neposredno in za nedoločen čas na soncu. Ne pozabimo, da Kamena strela očisti in napolni vse ostale kamne.

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Drevo Mastike prihaja iz Grčije, cvetje na zvitku pa je trajnostno pridelano na Nizozemskem.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo krstalov: Moonstone Indija, Kamena strela Brazilija.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm do 3 cm.

Kristal Moonstone, ki ga boste prejeli je velik cca. 30mm (30-40 g) in bo izbran naključno.

Kristal Kamena strela point, ki ga boste prejeli je velik cca. 40-50 mm in bo izbran naključno.

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna