Razprodano!

Eucalyptus Dragon´s Blood

9,90

JASNOST ° RAVNOVESJE ° MOČ

Popolnoma nova kombinacija rdeče smole iz drevesa Zmajeva kri (Dracaena cinnabari) in vejic Evkaliptusa, je idealna za čiščenje doma, odstranjevanja negativnih energij, vzpostavitev ravnovesja, vitalizacijo in moč. Šopek Evkaliptusa, pomočen v smolo iz drevesa “Zmajeva kri”, bo v ritual sežiganja vnesel dodatno zaščito pred vstopom negativnih energij in pomagal ustvariti še boljše meditativno vzdušje. Evkalpitus spodbuja čustveno ravnovesje, velja za poživilo, odpravlja izčrpanost in slabo duševno počutje. Povečuje koncentracijo, spodbuja pretok krvi ter ​​stimulira in prebuja naš um. Zaradi smole, bo pozitivna energija po sežiganju zvitka ostala v prostoru veliko dlje časa kot bi sicer. Prav zaradi tega, je ta zvitek odličen pripomoček pri meditaciji in jogi.

Razprodano!

Opis

Kaj nam prinaša sežiganje zvitka iz Evkaliptusa?

Evkaliptus je naravni relaksant, ki se uporablja za spodbujanje tišine, miru in zdravljenja, hkrati pa je tudi antidepresiv, ki se uporablja za lajšanje stresa, tesnobe ali živčnosti, za vrnitev trdnega spanca, sprostitev duha in telesa ter mir in tišino. Evkaliptus sežigamo za zaščito, krepitev zdravja in oskrbo z energijo za čiščenje. Evkaliptus je priznan kot eden prvih zdravilcev zelišč na svetu.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

OPOZORILO:

–  Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo      popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Organski Evkaliptus je trajnostno vzgojen na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 12-13 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna