Razprodano!

Dragon`s Blood Floral Sage

8,90

ZAŠČITA ° IZBOLJŠANJE ° ČIŠČENJE

Ta močna kombinacija pravih cvetov vrtnice, belega žajblja in smole iz drevesa “Zmajeva kri”, je idealna za čiščenje doma in telesa ter odstranjevanje negativnih energij. Vonj in izkušnjo tega magičnega zvitka, morate preprosto doživeti sami. 

Razprodano!

Opis

Zmajeva kri je živo rdeča smola, ki jo dobimo iz palme Calamus Draco ali iz različnih sort rastline Dracaena. Rdeča smola se že od nekdaj uporablja kot zdravilo, kadilo in barvilo. Dragon’s Blood ali rdeči žajbelj, je pravzaprav beli žajbelj prevlečen s smolo iz drevesa “Zmajeva kri”. Smola v katero potopijo zvitek belega žajblja, bo v ritual sežiganja vnesla dodatno zaščito pred vstopom negativnih energij in pomagala ustvariti še boljše meditativno vzdušje. Zaradi smole, bo pozitivna energija po sežiganju zvitka ostala v prostoru veliko dlje časa kot bi sicer. Beli žajbelj ima čudovito, sladko aromo in je znan po svojih zdravilnih lastnostih ter je simbol čistosti duha. Dim iz gorečega žajblja pomirja um, sprošča telo in pozitivno vpliva na razpoloženje. Pomaga uravnotežiti vibracije iz okolja, in nevtralizira negativno energijo. Žajbelj lajša tesnobo, simptome depresije in hiperaktivnost.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Organski cvetovi vrtnic, ki so trajnostno vzgojeni na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna