“Crazy lace” Ahat obelisk

17,90

“Crazy lace Agate”,  kamen smeha ali “srečna čipka” je kristal, ki prinaša veselje vsem, ki so v njegovi prisotnosti. Ni kamen zaščite, ampak nam daje podporo in spodbudo, saj dviguje misli in spodbuja optimizem. Kristal spodbuja notranjo stabilnost, umirjenost in zrelost. Njegove tople, zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest. Je odličen kristal za uporabo med nosečnostjo, spodbuja pa tudi zakonsko zvestobo. 

Na zalogi

Opis

Elegantna oblika čipkastega Ahata, njegovi naključni čipkasti vzorci, ustvarjajo krožni pretok energije, ki spodbuja pozitiven um in odnos. Energija čipkastega Ahata je krožna in tekoča. Pomaga premagati depresijo in obup ter dviguje samozavest. Koristen je za samoanalizo in odkrivanje okoliščin, ki bi lahko motile dobro počutje. Ahat je uporaben kot zaščitni amulet na potovanjih, še posebej pa je učinkovit proti prometnim nesrečam.

Obelisk je močna oblika kristala, imenovana tudi svetlobni steber, in je znana kot simbol vstajenja. Obelisk, postavljen v bivalni ali delovni prostor, izboljša feng shui tega prostora. Obelisk koncentrira energijo kristala in seva od zgoraj. Manjše obeliske lahko držimo kot palico ali pa jih uporabimo za usmerjanje energije v določen del telesa, sobe, delovnega prostora ali kamor koli želimo.

Navodila za uporabo

Čiščenje on polnjenje: Ahat lahko čez noč polnimo v posodi, skupaj s Kameno strelo ali pa s pomočjo polne Lune. Vse vrste Ahata, razen ognjenega, lahko neomejeno polnimo na soncu. Beli Ahat je najbolje očistiti s pomočjo Palo Santa in zeliščnih zvitkov.

Poreklo

Mehika.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 7-8 cm  in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna