Angel Aura konica

14,90

Angel Aura zagotavlja pomirjujoč, sproščujoč učinek na čustveno telo ter pomirja in zdravi avro. Kristalo so izjemni za sproščanje negativnosti in stresa, starih ran in dolgotrajnih dvomov o lastni vrednosti.  Angel Aura je popoln kamen, ki pomaga, kadar se človek počuti čustveno nestabilen ali v stiski. Energije, ki jih oddaja, zagotavljajo zaščitni ščit okoli avre, ki pomagazagotoviti notranji mir, mentalno jasnost, močan intelekt in čisto spokojnost. Ta kamen je tukaj, da v najhujših dneh oskrbi te energije, da bo naše čustveno telo pod nadzorom, hkrati pa razčisti um vsakodnevne duševne megle..

Na zalogi

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Aura kvarc nastane, ko se čisti kremen poveže s kovinami, kar ustvarja mavrični kovinski sijaj in odsev briljantnih mavric. Kristal je podvržen ekstremni vročini (1600 * F) in je nato prevlečen s posebno mešanico kovin, kot so platina, zlato in srebro. Ti minerali ustvarjajo mavričen sijaj in povečujejo čisto moč tega kamna. Delo z Angel Auro stimulira tako telo kot duha s svojimi močnimi vibracijami. Nič na tem svetu ni izven našega dosega in kristal Angel Aura bi nas moral vsak dan v opomniti na to. Za najboljši učinek se priporoča, da kristal nosimo ali hranimo tesno ob sebi. Toplo priporočamo meditacijo z Angel Auro, za povečanje dnevne energije v življenju. Ta kamen je tudi kot nalašč za dvigovanje razpoloženja in celotne energije. Čista energija, ki jo oddaja Angel Aura pomaga telo napolniti z pozitivno energijo, da skoraj ni mogoče čutiti ničesar razen veselja in sreče.

Več o aura kristalih si lahko preberete na našem blogu na tej povezavi.

Navodila za uporabo

Priporočljivo, da kristal postavimo poleg Hematita, da ga izpraznimo ali očistimo. Ker geod ni priporočljivo čistiti z vodo, jih očistimo s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ali Palo Santa. V posodi jo lahko polnimo skupaj s Kameno strelo, ali pa s pomočjo mesečine polne Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo. Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 5-6 cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna