Razprodano!

Ahat rezina – rdeča

8,70

Ahat ima nežno energijo, ki deluje na občutljiva telesa in energije, odličen je za doseganje stabilnosti in ravnotežja, v mnogih vidikih človekovega življenja. Uporabljamo ga kot kamen sreče in bogastva. Ahat deluje naravnost na vzrok, namesto na simptom težave.

Rdeči ahat se bo odlično obnesel pri težavah v ljubezni in zakonu. Prav tako je rdeči ahat popoln za tiste, ki želijo okrepiti voljo. Mnogi bodo z rdečim ahatom meditirali in si predstavljali svoje cilje, medtem ko bodo v roki držali rdeč ahat.

Razprodano!

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Izboljšuje duševne funkcije ter pomaga pri jasnosti in stabilnosti. V pomoč nam je tudi pri premagovanju negativnih čustev, kot je npr. vračanje ljubezni, prav tako pa je odličen kamen za uravnoteženost ter za usklajevanje telesa in duha. Očisti in stabilizira avro, odpravi in transformira negativnost, krepi duševno funkcijo, izboljšuje koncentracijo, zaznavanje in analitične sposobnosti. Čeprav Ahat deluje zelo nežno in počasi, je učinek običajno trajen.

Ahat je že dolgo cenjen kot talisman. Povečuje samozavest in zagotavlja jasnost uma ter nam daje moč v težkih časih. Velja za pomirjujoč kamen, ki nam lahko pomaga, da se sprostimo in preusmerimo energijo, ko smo pod stresom.

Ahat je kamen sprememb, ki nam, ko ga nosimo, pomaga pri življenjskih spremembah in odločitvah. Ljudje že od antičnih časov, nosijo Ahate za zaščito, predvsem so ti v obliki amuletov in talismanov.

Namig: Rezine Ahatov se lahko uporabljajo tudi kot podstavek za Smudge zvitke in palčke Palo Santo lesa, lahko pa samo kot okras ali talisman.

Navodila za uporabo

Čiščenje kristalov

Kristale moramo očistiti, saj delujejo z energijo, ki jo absorbirajo okoli sebe, tako pozitivno kot negativno. Da kristali ostanejo energijsko polni in delujejo na najboljši možen način, jih je treba očistiti. Vedno je potrebno očistiti vse nove kristale, ki jih dobimo, saj tako odstranimo staro in negativno energijo ter začnemo znova. Proces čiščenja uporabljamo odvisno od tega, kako pogosto uporabljamo kristale in na kakšen način jih uporabljamo. Če jih uporabljamo za meditacijo jih očistimo pred in po meditaciji . S svojo intuicijo izberemo način čiščenja, primerno uporabi in kristalu, ki ga želimo očistiti.

Več o načinih čiščenja in aktivaciji kristalov, si lahko preberete na našem blogu.

Poreklo

Brazilija

Lastnosti

Rezine so velike med 9 in 11 cm. Ker so kristali delo matere narave, se velikosti lahko razlikujejo. Kristal, ki ga boste prejeli, bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna