Razprodano!

Ahat rezina – progasta

7,90

Črtasti Ahat ima močan zaščitni učinek. Med nosečnostjo ščiti mater in plod ter olajša porod. Lajša depresijo, krepi psiho, osvobaja nas strahov in vrača samozavest. Če ga položimo na noge, ima zdravilni učinek proti revmatskim boleznim kolen, stegen, gležnjev, prstov in stopal ter hrbtenice. Če ga položimo na grleno čakro pomaga pri boleznih grla in dihal. Na čelni čakri, progasti Ahat zelo dobro vpliva na izboljšanje in ostrenje vida.

Razprodano!

Opis

Je eden najbolj razširjenih kristalov na planetu. Najdemo ga na vseh celinah, poznamo ga v številnih podvrstah in barvah. Ime je dobil po starem imenu reke Ahates (današnji Drilo) na Siciliji. Ahat spada v skupino kalcedona (kriptokristalna sorta kremena). Je izredno dekorativen, zato se iz njega izdeluje čudovit nakit in okrasne predmete.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Ahat se čisti pod tekočo vodo, enkrat na teden, približno 3-5 minut. Polnimo ga lahko v kombinaciji z Kameno stralo, čez noč. Vse vrste agatov, razen ognjenega (rdečega), lahko polnimo za nedoločen čas na soncu.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 6-8cm in bo izbran naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna