7 Chakras

10,50

VITALNOST ° PORAVNAVA ČAKER ° NOV ZAČETEK

Zvitek iz belega žajblja in pravih cvetov vrtnice, ki ponazarjajo vseh sedem čaker, je kot nalašč za čiščenje čaker in boljše ravnovesje v življenju.

Na zalogi

Opis

Čakre ali kolesa, so energetske točke v telesu, ki se pojavljajo vzdolž osrednjega meridiana – vibracijskega polja našega telesa. V našem telesu je sedem glavnih centrov čaker in vsak ustreza barvi mavrice. Barve cvetnih listov vrtnice so usklajene z barvami čaker, zaradi česar je zvitek »7 Chakras« odličen za čiščenje bivalnih prostorov in poravnavo ter čiščenje čaker. Zvitek je najbolje prižgati pred, med in po meditaciji ali jogi. Uporablja se za poravnavo čaker, splošno zdravje in vitalnost. Vrtnice dodajo belemu žajblju blagoslove ljubezni, srečo in ponazarjajo nove začetke.  Zvitek je kot nalašč za čiščenje energije, hkrati pa zapolni praznino energije, ki je ostala med ritualom čiščenja, kar je pomemben korak v celotnem postopku očiščevanja.

Navodila za uporabo

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

 

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Organski cvetovi vrtnic, so trajnostno vzgojeni na Nizozemskem.

Lastnosti

Dolžina zvitka cca. 11 cm

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna