Zakaj sežigati zelišča

Celotni namen čiščenja z žarečim žajbljem ali drugimi zelišči je, da se dim, ki se pojavi, pritrdi na vse negativne vibracije v prostoru, bitja ali predmete. Čez nekaj časa, ko se dim poleže, potepta vso negativno energijo in tako na koncu ostane le osvežujoča, pozitivna energija.

SMUDGING

Je ritual sežiganja rastlinskih smol in zelišč v ognjevarni posodi, medtem ko lahko med izvajanjem prikličemo izrazimo svoje namere, želje in molitve. Že stoletja so indijanske in avtohtone kulture izvajale rituale sežiganja, da bi odpravile negativno energijo in v miru privabljale harmonijo na posameznike ali okolje. Dim iz zelišč in rastlinskih smol se razpihuje s peresom ali roko in se ga usmerja kot duhovno čistilno kopel, ki obdaja osebo ali prostor. Namen tega očiščevalnega rituala je odstraniti tesnobo, žalost, nečistočo, temne misli ali neželeno energijo, ki so se lahko navezala na prostor ali posameznika.

VEDNO SEŽIGAJMO Z NAMENOM

Obreda sežiganja se vedno lotimo z namenom, naj bo to čiščenje ali zaščita prostora ali telesa. Pozitivne in mirne vibracije so vedno dobrodošle, tako vesolju kot človeškemu telesu. V kolikor je naš namen sežiganja jasen, pripomoremo k temu, da res v celoti izkoristimo lastnosti zvitka ali Palo Santo lesa.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna