Zlati Obsidian zapestnica

12,90

Zdravljenje zlorabe moči, aktiviranje višje volje, izboljšana manifestacija. Obsidianova energija naj bi ustvarila zaščitni ščit, ki odbija negativnost in odbija poskuse drugih, da bi uveljavili oblast nad nami. Menijo, da nam pomaga odkriti naše edinstvene sposobnosti in skrite talente. Hkrati pa pomaga pri sproščanju blokad v naši duhovni in osebni rasti. Prav tako naj bi nam energija zlatega Obsidiana dala vpogled v jedro težav in odstranila egoistično razmišljanje ter nam omogočila najti svojo duhovno pot.

Na zalogi

Opis

Zlati Obsidian nastane, ko se plinski mehurčki iz prvotnega toka lave ujamejo v Obsidian med nastajanjem. Nečistoče plinov povzročijo zlat lesk, kar daje Obsidianu zlat videz.

Zapestnice iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Zlati Obsidian očistimo pod curkom mlačne vode ali čez noč v posodi z vodo, ki ji dodamo kristal Kamene strele.  Kristal polnimo neposredno na soncu, najbolje zjutraj in zgodaj zvečer. Lahko ga polnimo s pomočjo Kamene strele ali pa na polni Luni.

Poreklo

Mehika.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega mini kristala je 4mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna