Razprodano!

Warrior

14,50

Usmerite svojega notranjega bojevnika, ko potrebujete dodatno zaupanje, pogum, vzdržljivost in moč. Odlična pomoč za razgovore, delo ali menjavo poklica, težke čase ter utemeljenost in stabilnost. Popoln majhen paket, ki vsebuje zeliščne zvitke ein kristal za pomoč pri krepitvi naših namenov. Nosite jih v žepu ali torbi, pustite jih ob postelji ali v skupnem prostoru, lahko pa jih uporabite kot pripomoček za meditacijo. Ustvarjamo svojo prihodnost. Izbira je naša.

V setu:

3x Hematit

1x Pirit

1x zeliščni zvitek Dragon’s Blood

1x les Palo Santo

Razprodano!

Opis

Tradicionalno je Pirit znan kot kamen sreče in uporabniku pomaga privabiti bogastvo in blaginjo. Pirit je zelo močan zaščitni kamen, ki ščiti pred vsemi oblikami negativnih vibracij in energij. Deluje na fizični, eterični in čustveni ravni. Pirit je kristal zaščite in se zaradi svojega kovinskega izgleda, na prvi pogled marsikomu zdi hladen. Nasprotno pa so njegove energije tople in prijetne. Spodbuja intelekt, krepi spomin ter nam pomaga najti pot do pravih informacij.

Hematit je močan zaščitni kamen, ki nam vrača in zagotavlja trdnost, moč, odločnost in vitalnost. Odpravlja težave, ki nastanejo zaradi pomanjkanja železa v krvi. Izboljšuje ravnotežje in nam vrača občutek za prostor in čas. Na goli koži ima zelo dober učinek razstrupljanja, s svojo energijo skrbi za čustva ter boljše ravnovesje med telesom in duhom. Odpravlja negativnost in preprečuje, da bi absorbirali negativno energijo drugih ljudi.

Zmajeva kri je živo rdeča smola, ki jo pridobivajo iz drevesa Dracaena cinnabari in se že od nekdaj uporablja kot zdravilo, kadilo in barvilo. Dragon’s Blood ali rdeči žajbelj, je pravzaprav beli žajbelj prevlečen s smolo iz drevesa “Zmajeva kri”. Smola v katero potopijo zvitek belega žajblja, bo v ritual sežiganja vnesla dodatno zaščito pred vstopom negativnih energij in pomagala ustvariti še boljše meditativno vzdušje. Zaradi smole, bo pozitivna energija po sežiganju zvitka ostala v prostoru veliko dlje časa kot bi sicer.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje kristalov:

Pirit je zelo občutljiv na kozmetiko in znoj in ga ni zaželeno stalno nositi na telesu. Ne prenaša vode in se zato enkrat mesečno očisti v suhi posodi s kristalom Hematit. Je zelo občutljiv na neposredno sončno svetlobo, zato ga polnimo v senci skupaj s Kameno strelo. Če Pirit potemni, ga je treba polniti v temni in dobro ogrevani sobi.

Hematit ne prenaša vode in ga zato zelo na kratko očistimo pod tekočo vodo. Lahko ga očistimo tudi s pomočjo zeliščnih zvitkov in Palo Santa. Polni se neposredno na soncu ali pa s pomočjo polne Lune.

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo krstalov: Pirit – Peru, Hematit – Maroko.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristal Pirit, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno.

Kristali Hematita, ki jih boste prejeli so veliki cca. 10-15mm in bodo izbrani naključno.

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna