Turmalin Quartz obesek

9,9016,90

Je eden najmočnejših prevodnikov energije in je odličen za absorpcijo in pretvorbo kakršne koli negativne energije v telesu ali okolju. Kristal je tudi čudovit dodatek k domačemu zdravilnemu svetišču, saj nevtralizira strupenost v okolju, kot sta visoka raven sevanja in elektromagnetne energije.
Pogosto se uporablja kot simbol enotnosti in je učinkovit reševalec problemov. Odpravlja vzorce, ki so ali bi lahko bili uničujoči v življenju in sprošča napetosti na vseh ravneh. Njegovo osvobajajočo moč proti negativni energiji lahko uporabimo za ublažitev negativnih ali sovražnih odnosov in situacij.

Ko svetloba, ki odmeva iz teh kristalov obda telo, deluje kot močno zaščitno polje energije, ki varuje in ščiti pred poškodbami.

Opis

Turmalin Quartz je sorta prozornega kremena z naravno prisotnimi igličastimi vključki črnega turmalina, znanega tudi kot Schorl. Turmalin Quartz združuje lastnosti turmalina in prozornega kremenčevega kristala. Ta kombinacija uteleša tako energijo črnega turmalina kot močno vibracijo kristalov čistega kremena, ki okrepi energijo turmalina. Zaradi te kombinacije je Turmalin quarzt močan zaščitni kamen, ki lahko, odvisno od želenega namena uporabnika, ojača in vrača negativno energijo. Najstarejša uporaba turmaliziranega kremena je bila za orodja, ki so jih izdelali v Etiopiji pred več kot 2 milijona let.

Obesek iz poldragega kamna je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Obeska ne čistimo z vodo, lahko ga po vsaki uporabi obrišemo z vlažno krpo. Najbolje ga očistimo s Palo Santom ali zeliščnimi zvitki. Vse vrste Turmalina polnimo neomejeno na neposredni sončni svetlobi ali pa s pomočjo polne Lune.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristal je delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

Kristalni obesek, ki ga boste prejeli je velik med 2 – 2,5 cm  in bo izbran naključno.

Srebrna verižica je narejena iz 925 srebra in je dolga 42 cm.

Jeklena verižica je iz jekla brez niklja in je dolga 45 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna