Razprodano!

Surov Turmalin obesek

12,9014,40

ZAŠČITA ° ENERGIJA ° ZDRAVJE

Črni Turmalin je najpogostejši mineral iz skupine turmalin in najbogatejši mineral na našem planetu. V naravi predstavlja približno 95% vseh turmalinov. Znan že več kot 1400 let, vendar prvič opisan leta 1524. V našem jeziku je znan tudi pod imenom turmalin schorl. Ime Turmalin prihaja iz besede »tura mali«, ki izhaja iz Šri Lanke in pomeni neznani mineral različnih barv. Turmalin ima največjo paleto barv. Najbolj pogosta barva Turmalina je črna, vendar se ga lahko najde v vseh barvah mavrice. 

Opis

Črni turmalin je eden izmed najučinkovitejših kristalov zaradi velikega bogastva mineralov. Ima moč da poruši čustvene, duševne in duhovne blokade, ki nam preprečujejo, da bi živeli zdravo in čisto. Črni turmalin ima zaradi svojih lastnosti najboljšo moč čiščenja energije in najučinkovitejšo zdravilno moč med črnimi kristali. Po eni strani nas vodi do temnih delov podzavesti, kjer zlomi, sprosti in odstrani blokade, ki nas obremenjujejo, po drugi strani pa očisti vse kanale med posameznimi čakrami, tako da lahko energija prosto teče med njimi. Kot ovoj nas varuje pred vsemi zunanjimi vplivi, zlasti pred kozmičnimi in zemeljskimi sevanji, ščiti nas pred človeškimi negativnimi silami in virusnimi okužbami. Je idealen kristal za spalnico, ki jo popolnoma prečisti in tako zagotovi miren spanec (skupaj z rožnatim kremenom in gorskim kristalom. Pomaga nam videti in popraviti lastne napake.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje: Turmalin čistimo 1-2 krat mesečno, na kratko pod curkom mlačne vode ali čez noč, (v posodi skupaj) s Kameno strelo. Vse vrste Turmalina se lahko neomejeno polnijo na neposredni sončni svetlobi ali pod polno Luno.

Poreklo

Poreklo kristala Brazilija.
Poreklo verižice Nemčija.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 35 – 40mm, velikost celotnega obeska je cca. 40 – 45 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.
Verižica je narejena iz 925 srebra in je dolga 45 cm.
Obesek je obdelan z kovino v srebrni barvi.
Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.
0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna