Tree Ahat zapestnica

10,90

Drevesni Ahat pogosto najdemo uporabljenega v nakitu, saj se osredotoča na notranjo umirjenost in duhovno moč. Ta kristal nam omogoča, da uskladimo energije vesolja za naše najvišje dobro. Daje nam moč na poti osebnega razvoja, nas spodbuja, da se izzivamo in dosegamo nove višine. Posledično je to eden najboljših kristalov, ki jih imamo ob sebi, ko iščemo nekaj, kar bi podprlo našo osebno rast in duhovno potovanje.

Na zalogi

Opis

Ko nosimo drevesni Ahat, se lažje povežemo z zdravilno in negovalno energijo matere narave. Prav tako nam lahko omogoči, da bolje razumemo, kako lahko rastemo čustveno in duhovno. Poleg tega je eden najboljših kristalov za uporabo pri meditaciji. Zeleni drevesni odlično podpira naše naravne življenjske cikle. Skozi življenjske vzpone in padce drevesni ahat prinaša tiho energijo, ki razblini negativno energijo in poveča našo notranjo stabilnost. To nas spodbuja, da se bolj harmonično in zrelo spopadamo z življenjskimi izzivi.

Navodila za uporabo

Zapestnico drevesnega Ahata očistimo pod curkom mlačne vode. Lahko ga očistimo tudi s Kameno strelo ali pa s pomočjo dima zeliščnih zvitkov ter Palo Santom.

Kristali devesnega Ahata, se lahko polnijo na soncu ali pod polno Luno.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Kristali so fasetirani in  nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega kristala je 4,5 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna