Titan quartz obesek

16,90

Titanov kremen je priporočljiv za vsakogar, ki mu primanjkuje energije za vsakodnevno življenje. Sam kamen ima dovolj energije, da spremeni razpoloženje vsakogar, še posebej pa bo povečal osredotočenost, nam omogočil, da postanemo samozavestnejši in razširimo zavedanje v svojem okolju. Titan projicira moč, povečano duševno aktivnost in trdnost. Kremen krepi te lastnosti in daje energijo celotnemu sistemu čaker. Če nosimo kos titanovega kremena, se bomo hkrati počutili prizemljene, osredotočene in napolnjene z energijo

Opis

Titanov kremen je ime posebej prevlečene vrste kremena. Titanov kremen je umetno obdelan kristal, kjer se kristal postavljen v komoro, obdela z uparjenim titanom in drugimi kovinskimi oksidi. Energija titanovega kremena, je najmočnejša izmed vseh prevlečenih kremenov.

Verižica s kristalom je odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Obeska ni priporočljivo čistiti pod tekočo vodo, saj gre za rastišče kamene strele. Najboljše je kamen očistiti s pomočjo Palo Santa ali zeliščnih zvitkov. Obesek titanovega kremena polnimo neposredno na soncu ali z energijo polne Lune.

Poreklo

Poreklo kristala Brazilija.

Poreklo verižice Nemčija.

Lastnosti

Kristal, ki ga boste prejeli je velik cca. 20×10 mm, velikost (dolžina) celotnega obeska je cca. 30 mm. Ker je kristal delo matere narave, lahko velikost, teža in oblika rahlo odstopajo.

Verižica je narejena iz 925 srebra in je dolga 40 cm debeline 1 mm.

Verižica in obesek, ki ga boste prejeli, bosta izbrana naključno.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna