Strawberry quartz – zapestnica

10,9012,90

MIR ° LJUBEZEN ° ZAVEDANJE

Jagodni kremen lahko v času stresa prinese občutek miru in tišine, njegova nežna, negovalna vibracija pa nam pomaga pri iskanju sorodne duše ali popolnega ljubezenskega partnerja. Delčki Hematita v Jagodnem kremenu pomenijo, da je tudi dober ozemljitveni kamen. Z njim se vrnemo v svoje pravo središče, če čutimo, da smo se zaradi skrbi in tesnobe odklopili od sveta. Ženska energija, ki jo nosi Jagodni kremen, koristi celotnemu ženskemu reproduktivnemu sistemu. Nekateri menijo, da spodbuja plodnost in oživlja počasen libido pri obeh partnerjih.

Opis

Jagodni kremen je neverjeten kamen, ki lahko v naše življenje vnese energije univerzalne ljubezni. Jagodni kremen bo poskrbel, da naši talenti ne bodo ostali neopaženi in da nas bodo ljudje začeli prepoznati po vseh naših skritih talentih, ki jih prej nismo zaznali. Še več, Jagodni kremen nam bo končno pokazal pot, po kateri smo bili vedno namenjeni, a do zdaj nismo vedeli, kako.

Navodila za uporabo

Čiščenje: Jagodni kremen čistimo z vlažno krpo.

Polnjenje: Kristal polnimo pod polno Luno, ali pa za polnjenje uporabimo kristal Kamene strele.

Poreklo

Mehika.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 45 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 3 ali 4mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna