Spessartine granat zapestnica

14,50

Spessartine Granat spodbuja vse vidike ustvarjalnosti ter nas spodbuja k uresničevanju naših sanj, vizij in ciljev. Vzbuja optimizem, samozavest, drznost in akcijo. Spessartine Granat je povezan s prizemljeno, pragmatično naravo Device. Znan kot sončni Granat, je spessartin ena manj znanih in redkejših sort granata. Njegova poživljajoča toplina se izžareva v odtenkih temno zlate, oranžne, škrlatne in temno rdeče.

Na zalogi

Opis

Spessartin fizično zdravi reproduktivni in prebavni sistem, izboljšuje intoleranco na hrano ter se uporablja kot antidepresiv ter za preprečevanje nočnih mor. Spessartine Granat je močan kamen za obilje in blaginjo in je lahko zelo koristen v kombinaciji s 7. zakoni privlačnosti. Razblinil bo naše občutke izgubljenosti ali strahu in v naše življenje prinesel več ljubezni, miru in zadovoljstva. Spessartin vas bo navdihnil, da boste spregovorili o stvareh, ki vas spravljajo v zadrego ali so tabu. Pomagal vam bo tudi pri premagovanju strahu pred spremembami in novimi izkušnjami.

Navodila za uporabo

Granat očistimo pod curkom mlačne vode. Lahko ga neomejeno polnimo na neposredni sončni svetlobi ali pod polno Luno. Če kamen spremeni barvo, ga napolnimo šele potem, ko težava izgine in se barva normalizira.

Poreklo

Madagaskar.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh. Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega mini kristala je 3 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna