Razprodano!

Snežni Obsidian zapestnica

10,70

Na splošno je Obsidian zelo prizemljujoč in zaščitniški kamen. Uporablja se kot odličen čistilec negativnih energij, saj pomaga odstraniti ne le negativnost iz okolja, temveč tudi iz lastnih čustev, kot so jeza, ljubosumje, pohlep, zamere itd. Spodbuja nas, da prepoznamo nezdrave vedenjske vzorce in zamenjamo negativni notranji dialog z bolj pozitivno miselnostjo. Pomaga nam ostati osredotočene, ko se pojavi kakršna koli kaotična situacija (v pisarni, na poti v službo, doma itd.).

Razprodano!

Opis

Snežni Obsidian je vrsta Obsidiana, ki dobi svoje “snežinke” iz vključkov belega minerala Kristobalita. Snowflake Obsidian deluje tako, da pomaga uravnotežiti, očistiti in prizemljiti um, telo in avro. Ta kamen aktivira našo korensko čakro in čakro tretjega očesa, s čimer izboljšuje naše psihične sposobnosti, zlasti tiste iz spomina na pretekla življenja. Ko meditiramo s tem kamnom, bomo imeli izboljšano vizijo prejšnjih življenj.

Navodila za uporabo

Snežni Obsidian očistimo pod curkom mlačne vode ali čez noč v posodi z vodo, ki ji dodamo kristal Kamene strele.  Kristal polnimo neposredno na soncu, najbolje zjutraj in zgodaj zvečer. Lahko ga polnimo s pomočjo Kamene strele ali pa na polni Luni.

Poreklo

Utah ZDA.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh. Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega mini kristala je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna