Sladkovodne perle zapestnica

11,90

Sladkovodni biseri simbolizirajo čistost, harmonijo in ponižnost. Verjame se, da lahko zmanjšajo našo preobčutljivost in podpirajo miroljubnost. Pri biseru gre za ravnotežje in to se odraža v harmoniji, ki jo prinaša telesu. Prav tako razsvetlijo um in naše razpoloženje, kar pomeni, da nas ob njihovi pomoči preplavi svetel urok optimizma in lahkotnosti. Navdihujejo iskrenost, zvestobo in resnico – ne samo do drugih, ampak kar je najpomembneje, do nas samih.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Roza in breskev barva perl, simbolizira romantiko, strast in slavo. Priljubljene so zaradi svojih mehkih in ženstvenih odtenkov in jih obožujejo ljubiteljice biserov vseh starosti. Najpomembneje pa je, da roza in breskev barva perl, predstavljata tudi uspeh in so lahko odlično darilo za diplomo ali opravljen izpit, saj označuje svetlo in pozitivno prihodnost.

Biseri se oblikujejo v mehkem tkivu bisernih ostrig (kot npr. sladkovodni biseri), v školjkah ali črnoustnih bisernih ostrigah. Sladkovodni biseri nastanejo, ko tujek deluje kot dražilo znotraj lupine.

Zapestnice iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Biseri so mehki in je z njimi treba ravnati nežno. Za čiščenje nikoli ne uporabljajte ultrazvočni ali parnih čistilnih naprav. Po vsakem nošenju perle nežno obrišite z mehko krpo, za bolj temeljito čiščenje pa uporabite le blago milo in vodo.


Olja za nego kože so ena najboljših stvari za bisere. Lastniki biserov bi morali svoje nositi dovolj pogosto, saj bodo tako videti bolj sijoči. Pazite, da ne uporabljate parfumov ali losjonov, kjer bi se biseri dotikali kože, saj bodo perle absorbirale tisto, s čimer pridejo v stik. Izogibajte se losjonom in izdelkom za nego kože, ki vsebujejo olja citrusov, saj lahko celo blage kisline povzročijo motnost površine biserov. Preden se lotite vadbe, bisere vedno odstranite, saj lahko potenje negativno vpliva tudi na njihovo površino.

Poreklo

 Kitajska (preverjena gojišča/kmetije sladkovodnih perl)

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posamezne perlice je 5 mm, zapestnice so dolge 19 cm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna