Sladkovodne perle – uhani

9,90

Mehka in čistilna energija perl prinaša mir in spokojnost. Ima čistilne učinke na telo in duha. Spodbujajo poštenost, integriteto, razumevanje,  in sprejemanje. Perle pomagajo pri lajšanju stresa in opuščanju negativnih čustev, kot sta jeza in krivda. Pomagajo povečati našo koncentracijo in imeti bister um. Na fizični ravni ima perla prečiščevalni in pomirjujoč učinek. Perle pomagajo povečati koncentracijo, spodbujajo bister um, duhovno rast in preobrazbo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Roza in breskev barva perl, simbolizira romantiko, strast in slavo. Priljubljene so zaradi svojih mehkih in ženstvenih odtenkov in jih obožujejo ljubiteljice biserov vseh starosti. Najpomembneje pa je, da roza in breskev barva perl, predstavljata tudi uspeh in so lahko odlično darilo za diplomo ali opravljen izpit, saj označuje svetlo in pozitivno prihodnost.

Bele perle simbolizirajo nedolžnost, lepoto, iskrenost in nove začetke. Zaradi tega je bela perla prava klasika za poročni nakit. To je najpogostejša perla, ki jo boste danes videli v katerem koli nakitu.

Črne perle so tiste, ki izgledajo najbolj skrivnostno. Predstavljajo skrivnost, neodvisnost, moč in bogastvo. Te perle so odlične za ženske z malo “ostrine” v svojem stilu.

Krompirjevi biseri so sladkovodni biseri, ki se med rastjo oblikujejo v klasično okroglo obliko krompirja. Uhani iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Poreklo

Kitajska

Lastnosti

Perle so velike 6mm. Kovinski del je iz nerjavečega jekla.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna