Rubin Zoisit – zapestnica

14,50

MOČ ° PLODNOST ° POT K SEBI

Rubin Zoisit bi lahko bil koristen za reproduktivne organe in se uporablja pri zdravljenju neplodnosti, spolne disfunkcije, impotence in drugih ginekoloških težav (zapletov v nosečnosti). Poleg razstrupljanja limfe, telesa in krvi je koristen tudi pri zdravljenju okužb in vročine. Stimulira delovanje nadledvične žleze in vranice, kar pa pomaga pri povrnitvi sijaja las in nohtov. Zaradi poživljajočih lastnosti je odličen kamen za spodbujanje pravilnega celičnega delovanja in regeneracije.

Na zalogi

Opis

Ime naj bi dobil po masajski besedi anyoli, kar pomeni “zelen”. Zoisit z Rubinom, znan tudi kot Anyolite, je neverjetna naravna mineralna kombinacija. Rubin je kamen poguma in moči ter vsak dan odstrani vsak strah ali tesnobo, ki je v nas. Energija zelenega Zoisita ustvarja rast in plodnost v vseh pogledih življenj. Pomaga nam pri »ponovnem rojstvu« in boljšem razumevanju sebe in svoje povezave z zunanjim svetom. Mnogim ljudem, ki niso duhovni in so pred kratkim “prebudili” svojo duhovnost, bo ta kamen pomagal na poti ponovnega odkrivanja samega sebe. Ko se Rubin in Zoisit naravno združita v en sam kamen, se korenska, srčna in čakra tretjega očesa poravnajo in uskladijo na isti vibracijski ravni. Ta posebna kombinacija kamnov bo pomagala pri uresničevanju idej in bo ponudila moč in voljo za uresničitev naših sanj.

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje: Najboljši način za čiščenje Rubin Zoisita je uporaba navadne milnice in mehke krpe. Pazimo, da dobro speremo in odstranimo ostanke milnice.

Polnjenje: Da napolnimo kristal, ga lahko preprosto postavimo za nekaj ur pod mesečino ob polni Luni. Lahko ga napolnimo in očistimo z zeliščnimi zvitki ali Palo Santom ali pa ga čez noč zakopljemo pod zemljo.

Poreklo

Tanzanija.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 45 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna