Razprodano!

Rubelit – zapestnica

11,90

LJUBEZEN ° TOPLINA ° ČUSTVA

Rubelit je vrsta turmalinskega minerala čudovitih roza do temno rdečih barv in nežno vijoličnih tonov. Pogosto ga imenujejo “rdeči turmalin”. S svojimi barvami simbolizira materinsko in požrtvovalno ljubezen. V starem Egiptu je simboliziral razsvetljenje. Prinaša ljubezen, ki presega človeške meje vse do samega Vesolja. Krepi sposobnost razumevanja ljubezni. Ojača in izenači energijo v srčni čakri. Poglablja najbolj nežne občutke in pozornost. Rubelit uporablja energijo ognja, navdušenja, topline, svetlobe in aktivnosti. Ima energijo Jang – to je energija topline, akcije, čustev in strasti – ideje, koncepti in spolnost.

Pomaga ženskam z neplodnostjo, nerednimi menstruacijami in menopavzo. Vpliva na spremembo tkiv in blaži težave s hemoroidi. Pomaga pri nenadni šibkosti in slabosti, aktivira imunski sistem in sposobnost upiranja nalezljivim boleznim.

Razprodano!

Opis

Zapestnice iz kristalov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje Rubelita: Dragi kamen Rubelit čistimo s toplo milnico in mehko krpo. Ko je kamen opran, ga posušimo s papirnato brisačo in ga varno hranimo. Nakit iz Rubelita shranimo v oblazinjeni škatli za nakit ali pa ga zavijemo v kos mehke krpe in ga hranimo proč od drugih trdih kamnov.

Rubelit polnjenje: Rubelit polnimo pod polno Luno, saj ne prenese direktne svetlobe in toplote.

Poreklo

Mozambik

Lastnosti

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je med 70 in 75čips kristalov.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna