Roževec – zapestnica

10,5013,90

LJUBEZEN ° SOČUTJE ° UMIRJENOST

Energija mehka in mirna kot oblak. Kamen ljubezni, ki lahko stopi tudi najtrša srca. Za tiste, ki si želijo odpreti srčno čakro, je Roževec prava izbira. Roževec je roza oblika kremena. Znan je tudi pod imenom Hyaline Quartz. Ima bledo rožnato obarvanost in prosojnost ter steklast lesk. Pomen Roževca je ljubezen in sočutje.

Njegove pozitivne vibracije tečejo od glave do pet, tako se z Roževcem vedno počutimo mirne in stabilne v svojem jedru, ne glede na to, kakšen kaos je okoli nas. Rose Quartz se poleg svojih čudežev, ko gre za duševno zdravljenje, ponaša tudi s čudovitimi zdravilnimi lastnostmi za telo. V skladu s svojo energijo, da je zdravilec srca, lahko Roževec pomaga preprečevati trombozo in srčne napade, izboljšuje krvno žilni sistem in zagotavlja, da so naše srčne mišice čim bolj gladke in močne.

Opis

Če ne moremo izpustiti starih navad in se počutimo ukoreninjeni na mestu, nam bo zapestnica Roževca nežno odprla srce, vrnila topel sijaj zaupanja in nam pomaga stopiti naprej v nežnosti. Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje Roževec: Roževec, ki se uporablja za terapevtsko zdravljenje, se po vsaki uporabi očisti pod curkom mlačne vode. Roževec, ki ga hranimo v zaprtih prostorih, je treba enkrat na teden očistiti z vodo.

Roževec polnjenje: Roževec je kristal, ki na soncu rahlo izgubi barvo in moč, zato ga dlje časa polnimo zunaj dotika sončnih žarkov. Svojo energijo oživi v bližini kristalov Ametist ali Kamene strele.

Poreklo

Brazilija

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani ali polirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 45 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna