Pink Opal – zapestnica

14,90

RAVNOVESJE ° MIR ° LJUBEZEN

Roza Opal je močan kamen za zdravljenje čustev, zlasti tistih, povezanih z podzavestno bolečino. Pomaga nam pri čustvenem ravnovesju in pri zdravljenju prizadetega srca. Poleg zdravilnih zadev srca, rožnati Opal sprošča strah, zaskrbljenost in tesnobo. Najučinkovitejši je na srčni čakri, kjer zdravi srčne nevroze in krepi pljučno funkcijo. Pomaga pri virusnih in nalezljivih boleznih.

Na zalogi

Opis

Je mineral, ki je ime dobil po starodavni indijski besedi Upal, ki pomeni dragi kamen. Opal je zagotovo eden najbolj cenjenih draguljev.

Sočuten in negovalni kamen, nežnih vibracij in umirjene roza barve, bo v nas spodbudil mir in spokojnost. Njegove vibracije nam pomagajo pri odpravljanju stresa, skrbi in tesnobe, hkrati pa nas njegova energija spodbuja, da ostanemo mirni in osredotočeni, sploh kadar gremo skozi slaba obdobja v življenju. Pomaga nam, da se znebimo sramu in treme ter občutka manjvrednosti. Z njegovo pomočjo bomo razvili ljubezen do vsega, kar nas obkroža.

Zapestnice iz dragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje: Opal pogosto absorbira umazanijo iz vode, zato ga zelo redko čistimo z vodo. Najbolje ga je očistiti s suho krpo in ga spolirati. Opal ima v svoji sestavi veliko vode, zato jo le redko potrebuje. Brez vode pa so vseeno zelo krhki in včasih počijo, zato jih je treba občasno očistiti pod curkom mlačne vode. Opal ne prenaša mil, kislin, parfumov in kozmetike.

Polnjenje: Opal se polni na svetlobi, vendar brez stika s sončnimi žarki, po možnosti ob zori ali med polno Luno. Napolnimo ga lahko tudi v suhi posodi s Kameno strelo.

Poreklo

Peru.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Na zapestnici je cca 45 mini kristalov. Velikost posameznega mini kristala je 4 mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna