Oranžni Moonstone zapestnica – fasete

12,90

Skrivnostno, intuitivno in terapevtsko. Ni veliko kristalov, ki ponujajo vse to, v enem paketu. Oranžni mesečev kamen v srcu nosi moč nasprotne energije. Če vam je težko uravnotežiti življenje ali se pogosteje znajdete sredi krize, vam bo nošenje dragega kamna iz oranžnega luninega kamna zagotovo pomagalo. Znano je, da s svojo žensko energijo pomirja ekstremne življenjske razmere, še posebej ko ga nosimo pozimi.

Na zalogi

Opis

Pomen mesečevih kamnov ima svoje korenine v zgodovini. Mesečev kamen pomeni ravnovesje, sprostitev, žensko energijo, ljubezen in plodnost. Ko nosimo mesečev kamen kot nakit, bo naše življenje brez stresa in uravnoteženo. Ker je tako zelo povezan z energijo boginje in božansko ženstvenostjo, ni presenetljivo, da je za ženske, ki trpijo za PMS, lahko Moonstone “vstopnica” do blažjih simptomov in boljšega hormonskega ravnovesja. Mesečev kamen močno vpliva na reproduktivne organe in spravi naše telo v svoj cikel.

Zapestnice iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Navodila za uporabo

Čiščenje Mesečevega kamna: čistimo ga po vsaki uporabi nekaj minut pod curkom mlačne vode ali čez noč (v posodi z vodo), skupaj z Kameno strelo. Ogrlice, nakit ali obeske očistimo le enkrat mesečno, čez noč v suhi posodi skupaj s Hematitom (ženske, najbolje tik pred menstruacijo).

Polnjenje Mesečevega kristala: najbolje ga je polniti v mesečini ali po možnosti v času mlade ali polne Lune.

Poreklo

Indija.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega mini kristala je 4mm.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna