Oniks zapestnica – mat

12,90

Črni Oniks povezujemo z regeneracijo in novimi začetki. Nekateri menijo, da ima črni Oniks zaščitne lastnosti, zaradi česar je ugoden za nošenje na potovanju. Odlična pomoč v boju proti strahom, pomaga pa tudi pri premagovanju slabih odnosov in pa tudi pri celjenju starih, čustvenih ran. Rimljani so Oniks povezovali s pogumom in menijo, da je koristen, ko se moramo braniti pred nepoštenimi kritikami.

Na zalogi

Opis

Oniks je oblika Kalcedona, ki je mikrokristalni kremen, ki nastane v plinskih votlinah lave. Njegova večplastna struktura je podobna strukturi Ahata. Črni Iniks je enakomerno črn Kalcedon.

Zapestnice iz poldragih kamnov so odlična izbira za tiste, ki iščejo preprost, prefinjen in osupljiv način, kako svoje telo vsak dan spremeniti v čustveni wellness. Za razliko od drugih oblik kristalnega zdravljenja lahko te zdravilne moči “vpijemo” vsako sekundo, ko vzpostavimo neposreden stik kože s svojimi dragimi kamni.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Kristali na zapestnici so fasetirani. Fasete so razrezane ravne površine na dragem kamnu. Več kot je faset, bolj se kamen iskri, saj se svetloba odbija v več smereh. Kristali imajo mat (ne svetleč) učinek.

Kristali so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tako za ozka, kot tudi širša zapestja. Kristali so delo matere narave, zato je vsak kos nakita drugačen.

Velikost posameznega mini kristala je 4 mm, dolžina zapestnice je 19 cm.  

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna