Oniks & mahov Ahat – moška zapestnica

12,90

Zeleni mahov Ahat uravnoveša čustva in spodbuja miselnost v izobilju. V kombinaciji z Oniksom nam daje močan občutek lastne vrednosti in nadzor nad našim razpoloženjem. Močna kombinacija za opuščanje negativnih čustev, osvobajanja misli in podporo telesu v času naporov in stresa.

Na zalogi

Opis

Oniks velja za kamen zaščite in moči. Pravijo, da tistemu, ki ga nosi, pomaga ostati prizemljen in osredotočen ter nudi podporo v težkih časih. Oniks naj bi bil tudi koristen pri premagovanju odvisnosti ali slabih navad. Na splošno je Oniks povezan s korensko čakro, ki naj bi bila energijsko središče, ki uravnava naš občutek varnosti in zaščite. Nekateri uporabljajo Oniks, da se znebijo slabih navad. Znano je tudi, da nam pomaga prevzeti nadzor nad svojo usodo in nas varuje pred negativnostjo.

Mahov Ahat naj bi spodbujal mir in čustveno ravnovesje. Je popoln kamen za tiste, ki doživljajo močno agresijo ali pretirana čustva, saj pomaga uravnotežiti moško in žensko energijo, kadar koli postaneta preveč ekstremni. Mahov Ahat je izjemno koristen krepilec telesa v času stresa. Njegove enakomerne energije pomagajo tistim, ki se počutijo nestabilne ali neprizemljene. Je odličen kamen za okrevanje po bolezni ali pri okrevanju od odvisnosti.

Navodila za uporabo

Zapestnico pred uporabo operemo pod tekočo, mlačno vodo. Priporočljivo je čiščenje s pomočjo dima iz zeliščnih zvitkov ali  lesa Palo Santo. Kristale pa polnimo s pomočjo polne Lune, ali čez noč v družbi kristala Kamena strela.

Poreklo

Brazilija.

Lastnosti

Brušeni kristali so veliki 6mm, kroglice kristala Oniks imajo mat zaključek. Kamni so nanizani na elastično vrvico, ki je primerna tudi za večja in širša zapestja.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna