Razprodano!

New Life

22,50

Morda začenjate novo poglavje na svoji življenjski poti ali pa pozdravljate novega malčka v velikem svetu. Set New Life, nam ponuja orodja za praznovanje novega začetka ali novega življenja, hkrati pa nas spodbuja, da smo na novem poglavju v življenju nežni do sebe in do svojih čustev.

V setu:

1x Roževec

1x Kalcedon

1x Kamena strela

1x zeliščni zvitek  Sage & Lavender

1x les Palo Santo

Razprodano!

Opis

Roževec je znan po svojih odtenkih nežno roza barve in ta nežna barva izžareva mir in spokojnost. V odnose vrača zaupanje in harmonijo ter vzpodbuja brezpogojno ljubezen do drugih in samega sebe. Čisti in odpira srce ter nam daje občutek miru. Krepi samozaupanje in ljubezen ter pomaga odpuščati. Pomaga pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti.

Kalcedon je negovalni kamen, ki spodbuja bratstvo in dobro voljo. Absorbira negativno energijo, usklajuje um, telo, čustva in duha. Kalcedon vzbuja občutke dobronamernosti in velikodušnosti. Blaži sovražnost in melanholijo spreminja v veselje. Izboljšal bi naj absorpcijo mineralov v krvnem obtoku, spodbudil materinske nagone in laktacijo pri novopečenih materah.

Kamena strela je “kamen vseh kamnov”. Deluje kot katalizator in transformator energije, torej negativno energijo pretvori v pozitivno. Je ogledalo naše duše in zavrača vse negativne sile, misli, energije in zlo. Kristal ima to univerzalno sposobnost, da ga lahko uporabljamo na vseh energetskih conah ali čakrah in deluje preventivno proti vsem boleznim. Kamena strela naj bo v vsakem domu, kjer bo čistil energijo, izboljšal medsebojne odnose v družini.

Sivka in beli žajbelj se dobro dopolnjujeta. Obe zelišči oddajata značilno prijeten vonj, a vonj vsakega zelišča deluje na drugačen način. Skupaj tvorita čudovito sproščujočo kombinacijo za čiščenje prostorov (hiše) in negativne energije našega duha. Prav tako sta odlična kombinacija za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Sivka ima priljubljen, nežen vonj, ki se uporablja tudi kot pomirjevalo. Prav zaradi tega je sivka še posebej primerna takrat, kot smo v stresu ali npr. zvečer. Beli žajbelj ima oster, poživljajoč vonj, ki ga vedno znova povezujemo s čiščenjem.

Dim iz prižgane palčke Palo Santa odpravi vse negativne energije in tako ustvari sproščen ter miren prostor. Predvsem, ko Palo Santo sežigamo pred meditacijo ali jogo, nam le-ta resnično pomaga, da se sprostimo in povežemo s seboj. Prijeten zemeljski, sladek in citrusni vonj dobesedno spremeni energijo v katerem koli prostoru.

Navodila za uporabo

Čiščenje in polnjenje kristalov:

Roževec, ki ga uporabljamo za terapevtsko zdravljenje, se po vsaki uporabi očisti pod curkom mlačne vode. Če kristal hranimo v zaprtih prostorih, ga je treba vsaj enkrat tedensko očistiti z vodo. Roževec je kristal, ki na soncu rahlo izgubi barvo in moč, zato ga polnimo zunaj dotika sončnih žarkov. Svojo energijo oživi v bližini kristala Ametist ali Kamene strele.

Kalcedon očistimo enkrat mesečno pod curkom mlačne vode. Polni se neposredno in za nedoločen čas na soncu ali s pomočjo polne Lune.

Kameno strelo nekaj minut temeljito očistimo pod tekočo vodo ali čez noč v skledi z vodo. Včasih je priporočljivo, da Kameno strelo postavimo poleg kristala Hematita, da jo izpraznimo ali očistimo. Kristal lahko polnimo neposredno in za nedoločen čas na soncu. Ne pozabimo, da Kamena strela očisti in napolni vse ostale kamne.

Prižiganje zvitkov in Palo Santo lesa:

Konec zvitka počasi prižgemo nad svečo. Ko zvitek prižigamo prvič, dovolimo da nastane majhen plamen. Zvitek nežno obrnemo navpično navzgor, kjer se bo plamen naravno ugasnil in zvitek bo začel oddajati prijeten in izjemno sproščujoč vonj. Pomembno je, da sami ne pihamo plamena! Če plamen ne ugasne sam od sebe, z zvitkom  pomahamo po zraku, da ga ugasnemo z vetrom. Zvitek bo počasi tlel in sproščal gost dim. S pomočjo ene roke usmerite dim okoli telesa in prostora, medtem ko držite zvitek v drugi. Pustite, da se kadilo dlje zadrži na predelih telesa ali prostora, na katere bi se radi osredotočili. Po ritualu zvitek položimo v ognjevarno posodico, kjer se bo tudi zbiral pepel. Ker zvitek ne pogori do konca, ga lahko preprosto uporabimo večkrat.

Za vžig Palo Santa uporabimo svečo. Palčko držimo pod kotom 45 stopinj in njeno konico usmerimo navzdol proti plamenu. Pustimo, da palčka gori približno 30 sekund do ene minute. Pomembno je, da plamena ne pihamo sami! Če plamen ne ugasne sam od sebe, s palčko pomahamo po zraku, da ga  ugasnemo z vetrom.  Z palčko se sprehodimo po svojem delovnem prostoru, domu ali stanovanju, oziroma kjer bi želeli očistili energijo. Lahko jo držimo v roki ali palico položimo v ognjevarno posodo. Z mislijo na določen namen (pogosto za čiščenje doma pred negativno energijo) se osredotočimo na vogale vsake sobe, kjer energija običajno zastaja. Če želimo dim oživiti, nežno popihamo po žerjavici. Ko se žerjavica ugasne, lahko preprosto ponovite postopek vžiga. Ko ritual čiščenja končamo, ne pozabimo popolnoma ugasniti palčke in je po uporabi položiti v ognjevarno posodo. Odlična stran Palo Santo palčke je, da jo lahko uporabimo ponovno in seveda tako pogosto, kot želimo. Priporočamo uporabo vsaj enkrat na mesec ob polni ali novi luni.

OPOZORILO:

– Pri delu z ognjem bodite vedno previdni

– Nikoli ne puščajte prižganega zvitka/kadila pri gorenju

– Ne uporabljajte na izpostavljenih površinah, kar lahko povzroči poškodbe in madeže

– Redno čistite posodice za zvitke, da preprečite obarvanje

– Hranite ločeno od otrok

– Ne izvajajte sežiganja, če ste noseči ali, če imate težave z dihanjem

– Ko končate z ritualom čiščenja, postavite zvitek v ognjevarno skledo in se prepričajte, da je kadilo popolnoma in pravilno ugasnjeno, preden ga pospravite

Poreklo

Žajbelj prihaja iz življenjskega prostora Salvie Apiane, ki se nahaja v gorah ob obali Kalifornije. Pridobljeno ročno na način, ki ne škoduje naravnemu okolju rastline. Sivka na zvitku je trajnostno pridelana na Nizozemskem.

Prvorazreden Palo Santo les, trajnostno pridelan v Peruju.

Poreklo kristalov: Roževec Namibija, Kalcedon Malavi, Kamena strela Brazilija.

Lastnosti

Dolžina zvitka je cca. 11 cm.

Palčka Palo Santo lesa meri cca. 10 cm x 2 cm.

Kristal Roževec, ki ga boste prejeli je velik cca. 20-30 mm in bo izbran naključno.

Kristal Kalcedon, ki ga boste prejeli je velik med 30-40 mm (25-35 g) in bo izbran naključno.

Kristal Kamena strela, ki ga boste prejeli je velik cca. 40 -50 mm (60-80 g) in bo izbran naključno.

Proizvodi, ki jih boste prejeli so delo matere narave, zato lahko mere rahlo odstopajo.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna